Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Smartwares LED grow light ISL-60025


 • Smartwares LED grow light ISL-60025
  Smartwares LED grow light ISL-60025 Smartwares ISL-60025 LED Groeilamp – Stijlvol design – Dag/nacht timerschema Houd je ook zo van verse munt in je thee, maar vind je het sonde om elke keer die dure bakjes kruiden te kopen bij de supermarkt? Met de Smartwares ISL-60025 LED Groeilamp groei jij jouw eigen kruiden en groenten gewoon in je keuken. De stijlvolle PVC lamp met hout look biedt ruimte voor meerdere potjes en is makkelijk in elkaar te zetten. Groei je eigen kruiden en drink over een tijdje jouw eigen verse munt thee.
  Stimulerend tijdschema Vooral als de dagen korter en donkerder worden krijgen groeiende planten en kruiden weinig licht. Maar met de Smartwares LED Groeilamp haal je het zonnetje in huis. De lamp stimuleert het natuurlijke fotosynthese proces waardoor de plantjes en kruiden sneller en beter kunnen groeien. De lamp is uitgerust met een speciale timer die de dag/nacht cyclus nabootst. De lamp gaat automatisch 16 uur aan en 8 uur uit. Zo hebben de planten genoeg tijd om ‘s nachts glucose te verbranden.
  Helder daglicht De groeilamp is uitgerust met full spectrum LED verlichting. De 4000K LED verlichting zorgt voor natuurlijk wit licht waarbij elk type plant kan groeien, ook vanaf een klein zaadje. De 14W lamp heeft een stralingshoek van 120⁰, zo krijgt elk plantje even veel licht. Op deze manier kan jouw moestuintje met planten, groenten en kruiden het hele jaar binnen overleven.
  Makkelijk te installeren De Smartwares Groeilamp is eenvoudig in elkaar te zetten. De PVC onderdelen hebben een mooie hout finish en klik je makkelijk in elkaar. De lamp wordt gevoed door een stekker en kan overal ingeplugd worden. Vind een mooi plekje voor deze stijlvolle lamp, plant de zaadjes en laat jouw eigen moestuintje maar groeien.

  Wat vind je in de doos: Smartwares Groeilamp, handleiding Features van de Smartwares ISL-60025 LED Groeilamp:Groei jouw eigen plantjes, groenten en kruiden in huisStimuleert het natuurlijke fotosynthese procesMet dag/nacht timer cyclusPVC materiaal met een mooie houtfinish

  43,99


  Titel: Smartwares LED grow light ISL-60025
  Prijs: € 43,99
  Productcode: 9200000118374636


   

Smartwares ISL-60025 LED Groeilamp – Stijlvol design – Dag/nacht timerschema Houd je ook zo van verse munt in je thee, maar vind je het sonde om elke keer die dure bakjes kruiden te kopen bij de supermarkt? Met de Smartwares ISL-60025 LED Groei....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top