AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

NINN Sports - Premium Weerstandsbanden van hoge kw


 • NINN Sports - Premium Weerstandsbanden van hoge kw
  NINN Sports - Premium Weerstandsbanden van hoge kw Droom jij ook van strakke bovenbenen en ronde billen? Wil jij dit bereiken met minimale inspanning? Met onze NINN Sports weerstandsbanden train jij waar en wanneer je wilt. Ze nemen weinig ruimte in beslag, zijn lichtgewicht, anti slip en maken jouw workout tot een feestje! elke keer weer! Dus; GET FIT TODAY!

  Waarvoor te gebruiken?
  De weerstandsbanden zijn gemakkelijk te gebruiken voor oa; fitness, yoga, cardio, fysiotherapie, krachttraining, voor thuis, op vakantie of in de sportschool! Ze kunnen worden gebruikt voor het activeren van verschillende spiergroepen als de bilspieren en hamstrings. Ze zijn ontworpen om een ​​UNIFORM-weerstand te bieden tijdens beenoefeningen en te trainen op jouw persoonlijke weerstandsniveau.

  De voordelen:
  ▶ Duurzaam materiaal
  ▶ Set van 5
  ▶ Hoogwaardige kwaliteit
  ▶ Glijden/Rollen niet tijdens je work-out
  ▶ Train waar en wanneer je wilt
  ▶ Snel resultaat

  Set van 5:
  Je ontvangt een set met 5 hoogwaardige kwaliteitsbanden van 100% natuurlijk latex. Afhankelijk van de kleur die je gebruikt, train je lichter of zwaarder. Zo bepaal jij zelf het weerstandsniveau. Probeer wat voor jou het beste aanvoelt en begin met een wat lichtere band. Zodra je het onder de knie hebt, kan je met een steeds zwaardere band gaan trainen.
  ✔Roze: 2,70 - 3,90 kg
  ✔Roze: 4,40 - 8,= kg
  ✔Roze: 6,10 - 10,= kg
  ✔Roze: 6,20 - 12,20 kg
  ✔Roze: 7,70 - 14,60 kg

  Hoogwaardige kwaliteit
  De materialen die zijn gebruikt voor de bootybands zullen geen irritatie of reactie op de huid veroorzaken. De resistance bands glijden niet en rollen niet op zoals veel latex sportbanden die op de markt worden verkocht. Ze behouden na verloop van tijd de vorm en elasticiteit.

  Specificaties:
  ✔ Merk: NINN Sports
  ✔ Materialen: Latex
  ✔ Set van 5 stuks
  ✔ Geschikt voor iedereen
  ✔ Extra: Mesh draagtas
  ✔ Incliusief eBook

  Kwaliteits garantie:
  We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!

  16,99


  Titel: NINN Sports - Premium Weerstandsbanden van hoge kw
  Prijs: € 16,99
  Productcode: 9200000126040382


   

Droom jij ook van strakke bovenbenen en ronde billen? Wil jij dit bereiken met minimale inspanning? Met onze NINN Sports weerstandsbanden train jij waar en wanneer je wilt. Ze nemen weinig ruimte in beslag, zijn lichtgewicht, anti slip en maken jouw ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top