Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Epson EcoTank ET-2712 - All-In-One Printer


 • Epson EcoTank ET-2712 - All-In-One Printer
  Epson EcoTank ET-2712 - All-In-One Printer De Epson EcoTank ET-2712 is een all-in-one printer waarmee je kunt printen zonder dat je ooit nog cartridges hoeft te gebruiken. Deze multifunctionele printer is ideaal voor drukke gezinnen.


  Belangrijkste kenmerken van deze Epson all in one met wifi:
  Deze multifunctionele printer...

  ✔ ... geeft de mogelijkheid om het bijvullen van inkt met printen zonder cartridges te minimaliseren. Het monitoren van de inktniveaus is waarschijnlijk niet de hoogste prioriteit van elke gebruiker, maar het kan erg vervelend zijn als u zonder inkt komt te zitten. EcoTank biedt daarvoor een oplossing die alle stress wegneemt: de inkttanks met zeer hoge capaciteit kunnen vanaf de eerste set inkt een hoeveelheid inkt bevatten die gelijkstaat aan gemiddeld 88 inktpatronen1. Dit is een ideale oplossing voor gebruikers die veel afdrukken, omdat het vervangen van verbruiksartikelen tot een minimum wordt beperkt. ✔ ... verlaagt inktkosten aanzienlijk. Met deze voordelige printer kunt u gemiddeld 90% op de kosten van inkt besparen1. Met één set inkt kunt u het indrukwekkende aantal van 4500 pagina's in zwart-wit en 7500 pagina's in kleur produceren. ✔ ... is speciaal ontwikkeld voor gebruiksgemak. EcoTank is compacter en gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. De tanks aan de voorzijde zijn ontwikkeld om zonder knoeien bij te vullen en de flessen zijn zo ontworpen dat alleen de juiste inkttank kan worden gevuld met de juiste kleur. Dankzij het inktniveauscherm aan de voorzijde kunt u eenvoudig zien wanneer de tank moet worden bijgevuld. ✔ ... print vanaf elke locatie. Met EcoTank is het eenvoudig om af te drukken vanaf mobiele telefoons, tablets en laptops. Met Wi-Fi en Wi-Fi Direct kunt u documenten verzenden om af te drukken vanaf smart devices met behulp van de Epson iPrint3 app. Via Epson Email Print kunt u bestanden zelfs vanaf vrijwel overal ter wereld naar de printer sturen. ✔ ... is goed voor je gemoedsrust. Dankzij de Micro Piezo-printkop biedt de EcoTank een betrouwbare afdrukoplossing, die wordt ondersteund door een garantie van een jaar.

  189


  Titel: Epson EcoTank ET-2712 - All-In-One Printer
  Prijs: € 189,00
  Productcode: 9200000118931787


   

De Epson EcoTank ET-2712 is een all-in-one printer waarmee je kunt printen zonder dat je ooit nog cartridges hoeft te gebruiken. Deze multifunctionele printer is ideaal voor drukke gezinnen.


Belangrijkste kenmerken van deze Epson all in one met ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top