0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Bonsaiworld Bonsai Starters Kit - 5-Delige Set - 1


 • Bonsaiworld Bonsai Starters Kit - 5-Delige Set - 1
  Bonsaiworld Bonsai Starters Kit - 5-Delige Set - 1 Beleef Oosterse sferen in uw eigen huis met de levende kunst van de Japanse Bonsai. Deze prachtige groenblijvende S-vorm Bonsai is zeer sterk en eenvoudig te verzorgen, waardoor hij heel goed geschikt is voor het starten van uw Bonsai hobby. Bonsai (letterlijk : boom in pot) is van origine een buiten boom, maar wordt gekweekt voor binnenshuis. Wij leveren verschillende soorten S-vormige Bonsaibomen. De soort die u ontvangt, is afhankelijk van de voorraad en de grootte van de boom op dat moment. Wij leveren altijd de boom die op het moment van leveren het mooist en het sterkst is. De Starters set wordt geleverd compleet met een uitgebreid verzorgingsboekje en een speciale Bonsaischaar. Levering Bonsai S vorm (ca. 8 jaar, hoogte 25-30 cm) Japanse keramieken pot (15 cm) Japans keramieken schaaltje Bonsai boekje Bonsai schaartje Wordt geleverd inclusief verzorgingstips.
  Direct geleverd uit eigen kwekerij
  Dagelijks pakken wij voor jou de beste kwaliteit planten en vindt er een kwaliteitscontrole plaats. Omdat planten levend materiaal zijn, kunnen deze altijd iets afwijken van de foto. Incidenteel kan er een afwijkend soort geleverd worden.

  36,95


  Titel: Bonsaiworld Bonsai Starters Kit - 5-Delige Set - 1
  Prijs: € 36,95
  Productcode: 9200000104852823


   

Beleef Oosterse sferen in uw eigen huis met de levende kunst van de Japanse Bonsai. Deze prachtige groenblijvende S-vorm Bonsai is zeer sterk en eenvoudig te verzorgen, waardoor hij heel goed geschikt is voor het starten van uw Bonsai hobby. Bonsai (....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top