Kafa Kafa
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Bonsaiworld Bonsai Starters Kit - 5-Delige Set - 1


 • Bonsaiworld Bonsai Starters Kit - 5-Delige Set - 1
  Bonsaiworld Bonsai Starters Kit - 5-Delige Set - 1 Start met Oosterse levende kunst in uw huis Beleef Oosterse sferen in uw eigen huis met de levende kunst van de JapanseBonsai. Deze prachtige groenblijvende S vorm Bonsai is zeer sterk en eenvoudig te verzorgen. Met de starter set kunt u direct beginnen met uw nieuwe Bonsai hobby. Bonsai (letterlijk “boom in pot”) is van origine een buiten boom, maar wordt gekweekt voor binnenshuis. Op zoek naar harmonie en rust dat u wilt overbrengen in uw huis, dan is deze Bonsai boom de perfecte aanvulling voor uw interieur. Bijzonderheden
  De S-vormige bonsai boom van ongeveer 10 jaar oud en is tussen de 25-30 cm hoog. Dit levende kunstwerk is een verkleinde verbeelding van een oude boom en heeft een heel mooie groeiwijze. De boom komt uit de aarde met de typerende Bonsai aanzet. De schors van de S-vormige stam is glad en heeft een lichtgrijze kleur die na verloop van tijd afbladdert waardoor er grijsbeige plekken zichtbaar worden. De fascinerende ronde kroon bestaat uit fijne vertakkingen met kleine afgeronde blaadjes. In de stap-voor-stap gids worden de belangrijkste onderdelen uitgelegd over het verzorgen en stileren van uw levende kunst. De starter set wordt geleverd met een authentieke en op unieke wijze gesmede Bonsai schaar uit hoogwaardig Japans staal voor het bijknippen van uw Bonsai boom. Met de starter set kunt u direct aan de slag kunt met het verzorgen en vormen van uw Bonsai boom.

  Levering
  - Bonsai S vorm (ca. 10 jaar, hoogte 25-30 cm)
  - Japanse keramiek pot (15 cm)
  - Japanse keramiek schaaltje
  - Authentiek gesmede Bonsai schaar (lengte blad 4 cm)
  - Bonsai boekje

  Alle planten worden vers geleverd vanuit onze eigen kwekerij in Nederland. Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u de beste kwaliteit bieden en geven wij standaard een 100% groei- en bloeigarantie.

  29,95


  Titel: Bonsaiworld Bonsai Starters Kit - 5-Delige Set - 1
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000104852823


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top