Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Sinner Toxic Unisex Skibril - Zwart


 • Sinner Toxic Unisex Skibril - Zwart
  Sinner Toxic Unisex Skibril - Zwart De Toxic is een SINNER ski / snowboard bril met actieve lensventilatie. De spiegel lens (categorie 3) is geschikt voor zeer zonnige omstandigheden, vermindert schitteringen en biedt 100% UVA/UVB/UVC bescherming. Door de gebogen vorm van het venster, biedt de bril een vergroot gezichtsveld (sferische lens). De dubbele lens, anti-fog coating aan de binnenkant van de lens en ventilatiekanalen in het frame verminderen de kans op condensatie aan de binnenkant van de lens.
  De dubbele laag hypoallergeen schuim rond het het frame voert vocht af, voorkomt drukpunten op het gezicht en is gemaakt van anti-allergisch materiaal.
  De band is gemaakt van elastisch materiaal, is makkelijk te verstellen en lang genoeg om comfortabel te dragen over een helm.
  Door het gebruik van TPU (Thermoplastic Polyurethane) is het frame sterk en flexibel en sluit het goed aan op de gezichtscontouren.

  59,99 39,99


  Titel: Sinner Toxic Unisex Skibril - Zwart
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9200000119173021


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top