Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

VibroShaper trilplaat - Met oscillatietechnologie


 • VibroShaper trilplaat - Met oscillatietechnologie
  VibroShaper trilplaat - Met oscillatietechnologie ✔ GEBALANCEERDE TRAINING – De VibroShaper is het perfecte fitnessapparaat voor thuis, omdat dit ene apparaat elke spiergroep kan trainen afhankelijk van de persoonlijke behoefte.
  ✔ LAGE INSPANNING – Max. 10 minuten per dag is voldoende om de conditie te verbeteren en het lichaam in vorm te krijgen. Het trilapparaat heeft 3 automatische trainingsprogramma's.
  ✔ STRAK LICHAAM – De fitness trilplaat werkt met oscillatietechnologie en bouwt spieren op door trillingen. De training kan geïntensiveerd worden met de Power stretchbandjes.
  ✔ BESCHERMT GEWRICHTEN – Tijdens het trainen met de powerplaat worden gewrichten, ligamenten en botten beschermd. Daarnaast verbetert de bloedcirculatie en ontspannen de spieren.
  ✔ INHOUD VERPAKKING – 1x VibroShaper oranje, 1x stretchbandjes voor intensieve oefeningen (2 stuks), 1x voedingsschema, 1x afstandsbediening (batterijen niet inbegrepen).

  MediaShop VibroShaper – effectieve training van het hele lichaam – bekend van tv! Wie wil er niet graag een prachtig strak lichaam, een betere conditie of misschien gewoon een paar kilootjes minder? De VibroShaper is het ideale fitness apparaat, perfect om het hele lichaam mee te trainen, omdat het elke spiergroep in elke positie traint. Het is mogelijk om staand, zittend of liggend te trainen. De oscillatietechnologie dringt met multidimensionale trillingen tot diep in de spieren door en maakt maximaal 50 spiersamentrekkingen per seconde mogelijk. Dit versterkt de spieren, gaat vetafzettingen tegen en verstrakt de huid, terwijl de gewrichten, gewrichtsbanden en botten minimaal belast worden.
  De trilplaat is geschikt voor jong en oud en biedt passende trainingsmogelijkheden voor elk fitnessniveau. Drie perfect op elkaar afgestemde, volledig automatische trainingsprogramma's, 99 snelheidsniveaus en een timer maken individuele afstemming mogelijk. Om het begin iets makkelijker te maken, worden 20 relevante oefeningen meegeleverd. Met de meegeleverde stretchbandjes kunnen de oefeningen uitgebreid en geïntensiveerd worden.

  TIP: Het is belangrijk om elk trainingsprogramma te combineren met een gezond en uitgebalanceerd dieet voor optimale resultaten. Om deze reden is er ook een voedingsplan bij de levering inbegrepen.

  Productvoordelen in een oogopslag:

  Perfecte training voor het hele lichaam Maximaal 10 min per dag Verbetert de conditie en versterkt het lichaam 3 programma's, 99 snelheden Beschermt gewrichten, gewrichtsbanden en botten Verhoogt de bloedcirculatie en ontspant de spieren Inhoud verpakking: 1x VibroShaper oranje, 1x power stretchbandjes (2 stuks), 1x voedingsschema, 1x afstandsbediening (batterijen niet inbegrepen)

  195


  Titel: VibroShaper trilplaat - Met oscillatietechnologie
  Prijs: € 195,00
  Productcode: 9200000089542427


   

✔ GEBALANCEERDE TRAINING – De VibroShaper is het perfecte fitnessapparaat voor thuis, omdat dit ene apparaat elke spiergroep kan trainen afhankelijk van de persoonlijke behoefte.
✔ LAGE INSPANNING – Max. 10 minuten per dag is voldoende om de conditi....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top