Klusbedrijf Johan Bramer Klusbedrijf Johan Bramer
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kafa Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Kustaa Verzwaringsdeken 6kg – Weighted Blanket - 1


 • Kustaa Verzwaringsdeken 6kg – Weighted Blanket - 1
  Kustaa Verzwaringsdeken 6kg – Weighted Blanket - 1 Heb je ’s avonds vaak moeite met in slaap vallen, omdat je maar blijft nadenken en je zorgen maakt over bepaalde gebeurtenissen of dingen die je nog moet doen? Deze therapeutische verzwaringsdeken van Kustaa is voor jou dan de ideale oplossing. Deze deken helpt je te ontspannen, zodat jij voortaan als een blok in slaap valt. De deken is verkrijgbaar in verschillende maten.
  De deken in combinatie met de wasbare hoes weegt 6 kg. Het deken alleen weegt 4.5 kg. De voordelen van de Kustaa Verzwaringsdeken ✅ Helpt je zenuwstelsel te ontspannen
  ✅ Neemt stress en angst weg
  ✅ Creëert een beter REM-systeem
  ✅ Zorgt ervoor dat je beter, langer en sneller slaapt
  ✅ Je lichaam maakt op natuurlijke wijze melatonine en serotonine aan
  ✅ Zeer comfortabel tijdens koude nachten Wat is een verzwaringsdeken? Verzwaringsdekens zijn ontworpen om je zenuwstelsel te laten ontspannen door je lichaam het gevoel te geven dat deze wordt vastgehouden of geknuffeld. Dit zorgt ervoor dat je lichaam op natuurlijke wijze meer melatonine en serotonine aanmaakt, hormonen die verantwoordelijk zijn voor ontspanning en rust. Daarnaast vermindert het stress en angstige gevoelens, waardoor je humeur verbetert. Bovendien zorgt het voor een betere lichamelijke ontspanning en daarbij een optimale nachtrust.

  89,94


  Titel: Kustaa Verzwaringsdeken 6kg – Weighted Blanket - 1
  Prijs: € 89,94
  Productcode: 9200000121597316


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top