Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Epson Expression Photo XP-8505 - All-In-One printe • Epson Expression Photo XP-8505 - All-In-One printer

  Epson Expression Photo XP-8505 - All-In-One printe Geavanceerde apparatuur hoeft niet veel ruimte in beslag te nemen. Deze draadloze fotoprinter produceert hoogwaardige foto's en heeft een verrassend compact en klein ontwerp. Het design is bovendien stijlvol, met strakke lijnen waardoor de printer er fantastisch uitziet vanuit elke gezichtshoek. Enthousiaste fotoliefhebbers zullen vast waardering hebben voor de veelzijdige reeks van functies die deze alles-in-één fotoprinter biedt. Waardevolle herinneringen kunnen veilig worden bewaard dankzij de hoogwaardige Claria Photo HD-inkt, die foto's produceert die in een fotoalbum tot 300 jaar kunnen meegaan. Het is ook heel eenvoudig af te drukken vanaf smartphones en tablets met de mobiele afdrukopties van Epson en het grote LCD-aanraakscherm.

  De kleinste fotoprinter van Epson!
  Deze compacte printer biedt fraaie en strakke lijnen vanuit elke gezichtshoek, waardoor het een praktische, maar toch smaakvolle toevoeging vormt. Beperk het heen en weer lopen naar de printer tot een minimum, doordat de functie voor automatische inschakeling de printer activeert en de uitvoerlade automatisch opent zodra een afdruktaak is verzonden. Dit is heel handig als u zich niet dicht in de buurt van de printer bevindt.

  79,42


  Titel: Epson Expression Photo XP-8505 - All-In-One printe
  Prijs: € 79,42
  Productcode: 9200000122046574


   

Geavanceerde apparatuur hoeft niet veel ruimte in beslag te nemen. Deze draadloze fotoprinter produceert hoogwaardige foto's en heeft een verrassend compact en klein ontwerp. Het design is bovendien stijlvol, met strakke lijnen waardoor de printer er....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top