Kafa Kafa
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Peter Evers Peter Evers
Terrascompleet.nl Terrascompleet.nl
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Epson EcoTank ET-2750 - All-in-One Printer


 • Epson EcoTank ET-2750 - All-in-One Printer
  Epson EcoTank ET-2750 - All-in-One Printer Hoe zou het zijn als je een printer koopt en je nooit meer hoeft druk te maken over dure cartridges? Of het voorkomen van situaties waarin je printer niet meer werkt omdat je deze al heel lang niet meer hebt gebruikt? De Epson EcoTank ET-2750 werkt met de nieuwste EcoTank techniek, waardoor je 3 jaar lang geen inkt hoeft bij te vullen en je bovendien geen zorgen hoeft te maken over een verstopte printkop. Dus ook geen momenten meer dat je kinderen in de stress schieten omdat zij hen schoolopdrachten niet kunnen printen.

  Het helpt bovendien dat de ET-2750 is uitgerust met een hoge resolutie waardoor foto's er superscherp uitzien. Naast printen kan je met deze all-in-one ook kopiëren en scannen, wat handig is voor kleine- en middelgrote thuiskantoren. Om ervoor te zorgen dat iedereen overweg kan met de printer, is deze uitgerust met een 3.7 inch LCD-scherm waardoor het bedienen net wat eenvoudiger is. Er is ook aan creatievelingen gedacht met een compactcamera: dankzij de geheugenkaartlezer is het mogelijk om supersnel je mooiste foto's af te drukken zonder tussenkomst van een computer.

  Plus- en minpunten
  Inkt voor maar liefst 3 jaar: druk tot 7500 pagina's in zwart-wit en 6000 pagina's in kleur, waarmee je 75% kan besparen op afdrukkosten ten opzichte van vergelijkbare inktjet, maar ook laserprinters!
  Het is voor iedereen mogelijk om draadloos een printopdracht te versturen, ongeacht het type apparaat dat gebruikt wordt dankzij Wi-Fi Direct, Wi-Fi en Google Cloud Print.
  In tegenstelling tot bij veel laserprinters in dit prijssegment is de ET-2750 ook geschikt om foto's in hoge kwaliteit af te drukken.
  Eenvoudig navulbaar inkttanksysteem wat niet alleen stuk voordeliger is dan traditionele inktcartridges, maar ook vele malen milieuvriendelijker.
  Deze printer beschikt niet over een netwerkaansluiting om deze bekabeld te verbinden binnen een lokaal netwerk.

  Goed om te weten:
  • De printer wordt geleverd met een stroomkabel, handleiding en bijhorende software. Een usb-printerkabel is niet standaard inbegrepen.
  • De standaard meegeleverde inktflessen zijn gevuld voor circa 7500 pagina's in zwart-wit en 6000 pagina's in kleur.

  249


  Titel: Epson EcoTank ET-2750 - All-in-One Printer
  Prijs: € 249,00
  Productcode: 9200000082216641


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top