Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Premium Kolf Beha – Extra Verstelbaar - L/XL - Mao


 • Premium Kolf Beha – Extra Verstelbaar - L/XL - Mao
  Premium Kolf Beha – Extra Verstelbaar - L/XL - Mao Vind u ook dat het kolven soms best tijdrovend kan zijn? Elke moeder die met regelmaat kolft ervaart dit zo nu en dan, maar wij hebben hiervoor de oplossing! Voor elke moeder die met liefde kolft voor haar kindje is dit een absolute must have! Extra verstelbare kolf beha
  Elke moeder is druk, dat weet iedereen en het kolven kan dan ook verder een hap nemen uit de vrije tijd van een drukke moeder. Kolven is erg goed voor je kindje, dus stoppen met kolven is geen optie. Wij begrijpen dit erg goed en daarom bieden wij u onze kolf beha. Met onze kolf bh heeft u uw handen vrij en zo kunt u ongestoord verder gaan met uw dagelijkse bezigheden! Door de speciale, flexibele sluiting achterop en de dubbele rits aan de voorkant is deze kolf bh extra te verstellen en dit zorgt voor de nodige comfort. De extra rits voor op de voorkant wordt bij de kolf bh geleverd en kan dus worden aangebracht als hier behoefte voor is. Doordat de borstvoedingsbeha zeer goed te verstellen is, kan deze nauwkeurig worden aangepast aan verandering en zal deze langer meegaan.

  Alle voordelen van de Maoo premiumkolf bh ✔ Nauwkeurig verstelbaar door de special, flexibele sluiting achterop en de dubbele rits aan de voorkant voor meer comfort (extra rits voor op de voorkant wordt er bijgeleverd) ✔ Gaat lang mee, doordat de kolf beha goed aanpasbaar is aan verandering ✔ Gemaakt van zacht katoen ✔ Voor gevoelige huiden zijn, de naden zijn zo gemaakt dat het de kans op huidirritatie verminderd ✔ Geschikt voor alle borstkolven ✔ De bh-bandjes kunnen op verschillende manieren worden gedragen (recht, gekruist etc.) ✔ Het speciale design van de kolf bh zorgt ervoor dat de bh niet weg slipt (non-slip) Traditioneel kolven is verleden tijd met de Maoo premium kolf beha!

  34


  Titel: Premium Kolf Beha – Extra Verstelbaar - L/XL - Mao
  Prijs: € 34,00
  Productcode: 9200000117589967


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top