Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Stekkerdoos 6-voudig - 1,5 meter - Met randaarde -


 • Stekkerdoos 6-voudig - 1,5 meter - Met randaarde -
  Stekkerdoos 6-voudig - 1,5 meter - Met randaarde - Deze 6 voudige stekkerdoos is een aansluitpunt waarop maximaal 6 electronische apparaten kunnen worden aangesloten op een elektrische energiebron.

  Hoe gebruik ik het artikel:
  Om gebruk te kunnen maken van de stekkerdoos dient deze aangesloten te worden op een contactdoos (in de volksmond ook wel stopcontact genoemd). Dit is een aansluitpunt op het lichtnet voor afname van elektrische energie met behulp van een stekker.
  Hierna stopt u de stekker van de te schakelen lamp of het elektrische apparaat in het stopcontact van de stekkerdoos. De verlichting of apparaten zijn nu voorzien van stroom.

  Randaarde bij een stopcontact?
  De randaarde in het stopcontact zorgt ervoor wanneer er een defect aan een apparaat ontstaat, dit apparaat zelf niet onder spanning/stroom komt te staan. De spanning/stroom wordt weggeleid naar het aardpunt in huis en vira die weg de grond in.

  Contactdozen worden in twee uitvoeringen onderscheiden: de wandcontactdoos voor vaste montage meestal aan of in de muur, en de tafelcontactdoos (stekkerdoos) of koppelcontactstop (contrastekker) die aan een verplaatsbare leiding zijn gemonteerd en meestal het uiteinde van een verlengsnoer zijn. Soms kan het verlengsnoer worden opgerold, men spreekt dan van een haspel.

  Specificaties:
  * 6 Voudig
  * Met Randaarde
  * Aan/uit Schakelaar
  * Afmeting kabel: 1.5 meter

  Tip voor de feestdagen:
  Met deze 6 voudige stekkerdoos met randaarde voorziet u uw kerst versiering gemakkelijk van stroom. Gebruik deze stekkerdoos bijvoorbeeld om de lampjes van uw kerstboom aan te sluiten op het lichtnet.

  8,89


  Titel: Stekkerdoos 6-voudig - 1,5 meter - Met randaarde -
  Prijs: € 8,89
  Productcode: 9200000011361610


   

Deze 6 voudige stekkerdoos is een aansluitpunt waarop maximaal 6 electronische apparaten kunnen worden aangesloten op een elektrische energiebron.

Hoe gebruik ik het artikel:
Om gebruk te kunnen maken van de stekkerdoos dient deze aangesloten te ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top