Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Pest-Tech™ PT-221 | Ultrasone Kattenverjager op z


 • Pest-Tech™ PT-221 | Ultrasone Kattenverjager op z
  Pest-Tech™ PT-221 | Ultrasone Kattenverjager op z Deze ultrasone dierenverjager en kattenschrik is gemaakt om u te ontlasten van allerlei verschillende dieren in jouw tuin. Wanneer je een mooie tuin hebt wil je natuurlijk niet dat hier allemaal dieren doorheen lopen en ook hun behoefte in jouw tuin doen. Dit is uw oplossing!

  Pest Tech is al jaren lang het meest vertrouwde merk voor ongediertebestrijding. Onze ultrasone kattenverjager is wat jij nodig hebt! Het geluid van de dieren verjager zorgt ervoor dat jouw tuin niet lang meer populair zal zijn bij de dieren in de buurt. Het geluid van de ultrasone dierenverjager gaat niet door muren en schuttingen, dus zal het geen effect hebben op huisdieren binnenshuis of bij de buren. Deze ultrasone dierenverjager precies wat u nodig heeft als u geen ongewenste dieren meer in de tuin wilt hebben.

  Zoals voor alle oplossingen die dierengedrag beïnvloeden kunnen wij niet garanderen dat het in elke situatie effectief is. Desalniettemin reflecteert onze eigen ervaring en de feedback van klanten consequent een uitstekende prestatie en veelzijdigheid.

  Waar het apparaat te plaatsen:
  1. Ultrasone golven in rechte lijnen. Zie het als een gezichtslijn. Stevige voorwerpen hebben een aanzienlijke invloed op de geluidsgolven omdat ze niet door fysieke objecten kunnen gaan. Voor de beste plaatsing, probeer het apparaat te wijzen naar waar de dieren uw tuin binnenkomen, of ten minste zeer vaak betreden gebieden.

  2. Het apparaat kan over het gat aan de achterkant van het apparaat worden gehangen of in de grond worden gestoken. Als u het apparaat in de grond plaatst, bevestigt u de grondspies / paal voorzichtig aan het apparaat en duwt u voorzichtig in de grond op de plaats die het meest gunstig lijkt. U kunt altijd verschillende locaties proberen totdat u vindt wat het beste werkt voor uw tuin.

  3. Kies bij het selecteren van de installatielocatie elk terrein dat niet wordt gestructureerd tijdens periodes van zware regenval en dat het toestel niet wordt belemmerd.

  4. Het is belangrijk om de levensduur van de batterij te maximaliseren door te vermijden dat u op regelmatige tijdstippen op het apparaat richt (zoals een openbaar voetpad). U zult binnen een week verschil gaan zien, en binnen een paar weken zullen zelfs de meest hardnekkige bezoekers wegblijven.

  Eigenschappen:
  ✅ PIR (passieve infrarood sensor) kan beweging detecteren binnen een straal van 7 meter.
  ✅ Apparaat activeert alleen wanneer de bewegingssensor geactiveerd wordt, zodat de energiebron economisch gebruikt wordt.
  ✅ Is effectief in het verjagen van verschillende soorten dieren zoals katten, honden, ratten, muizen, vossen, vogels, vleermuizen, wasberen.
  ✅ Dekt een boog van 110° en een afstand van 7meter. Het bereikte grondoppervlak is 200m².
  ✅ Neem de Ultrasone Kattenverjager mee tijdens het kamperen en geniet lekker van het kamperen zonder ongewenste dieren in de buurt!

  Specificaties:
  ✅ Gemaakt van hoge kwaliteit waterdicht ABS plastic.
  ✅ Werkt op zonne-energie en oplaadbare batterijen.
  ✅ Frequentie: 13,5 – 45,5kHz.
  ✅ Bereik binnen een straal van 7 meter.
  ✅ Gewicht: 277 gram.
  ✅ Kleur: groen.
  ✅ Afmetingen: 5CM x 10CM x 13CM.

  29,95 29,95


  Titel: Pest-Tech™ PT-221 | Ultrasone Kattenverjager op z
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000090535115


   

Deze ultrasone dierenverjager en kattenschrik is gemaakt om u te ontlasten van allerlei verschillende dieren in jouw tuin. Wanneer je een mooie tuin hebt wil je natuurlijk niet dat hier allemaal dieren doorheen lopen en ook hun behoefte in jouw tuin ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top