Fruithandel Van Beek Fruithandel Van Beek
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->

Tefal Easygliss FV3970 - Stoomstrijkijzer


 • Tefal Easygliss FV3970 - Stoomstrijkijzer
  Tefal Easygliss FV3970 - Stoomstrijkijzer De Tefal Easygliss FV3970 Stoomstrijkijzer is in agustus 2018 beoordeeld als "Best Reviewed" op Kieskeurig.nl

  De snelste en meest gladde strijkzool van Tefal
  De Tefal Easygliss FV3970 stoomstrijkijzer is voorzien van onze beste strijkzool met Durilium AirGlide technologie. De Durilium AirGlide strijkzool heeft het beste glijvermogen van Tefal met een optimale stoomverspreiding voor snel en makkelijk strijken. Door de continue stoomafgifte van 35 g/min. is het strijkgoed zo klaar. Met een stoomstoot van 150 g/min. strijk je ook de meest hardnekkige kreukels glad. De perfecte balans tussen comfort en efficiëntie.

  Het vermogen van 2400W zorgt ervoor dat het strijkijzer een snelle opwarmtijd heeft en een krachtige stoomafgifte. De specifieke constructie van het strijkijzer zorgt voor een optimale stoomverdeling over de strijkzool. In tegenstelling tot andere merken, wordt de stoom verdeeld over de punt, de zijkanten én het midden van de strijkzool zodat je efficiënt kunt strijken. De stof wordt effectief vochtig gemaakt wat het strijken makkelijk maakt.

  De druppelstop voorkomt waterdruppels op de stof wanneer er op een lage temperatuur wordt gestreken. Het strijkijzer schakelt automatisch uit wanneer je het per ongeluk aan laat staan. Als het op de achterkant staat, schakelt het binnen 8 minuten uit. Als het op de strijkzool staat, schakelt het binnen 30 seconden uit.

  Continue stoomafgifte tot wel 35 g/min biedt de ideale constante hoeveelheid stoom om kreukels efficiënt mee glad te strijken.Met de automatische stoomfunctie hoef je alleen het materiaal aan te geven en het strijkijzer doet de rest door de temperatuur en stoomafgifte automatisch aan te passen. De punt van het strijkijzer heeft een speciale vorm waardoor het makkelijker is om rondom knopen te strijken.

  Productvoordelen:
  Durilium AirGlide strijkzool : #1 in glijvermogen
  De Tefal Easygliss heeft een optimale stoomverdeling voor gemakkelijk strijken.
  Met druppelstop voor het voorkomen van waterdruppels op jouw kleding.
  De slimme automatische uitschakeling zorgt voor extra veiligheid.
  Continue stoomafgifte om kreukels eenvoudiger glad te strijken.

  Productkenmerken van de Tefal Easygliss FV3970 Stoomstrijkijzer:
  Vermogen 2400W
  Continue stoomafgifte
  Durilium AirGlide strijkzool
  Automatische uitschakeling
  Druppelstop
  Snelle opwarmtijd en krachtige stoomafgifte

  35,99


  Titel: Tefal Easygliss FV3970 - Stoomstrijkijzer
  Prijs: € 35,99
  Productcode: 9200000089547614


     

Door producten te kopen via BHZNet.nl steunt u de vereniging. Het kopen van produkten kost u niets extra's als u dit via BHZNet.nl bestelt.

Meer informatie over advertenties op BHZNet.nl vindt u hier.

Voor uw gemak hebben we al enkele producten geselecteerd. Staat uw produkt er niet bij? Geen probleem! Als u via deze link Bol.com of via deze link Wehkamp.nl bezoekt ontvangt BHZNet.nl ook provisie van uw bestelling.

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top