Oogstweg 31 Kjell's Opslag
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Flevolamb Flevolamb
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

AEG VX6-2-CR-A Animal Edition - Stofzuiger met zak


 • AEG VX6-2-CR-A Animal Edition - Stofzuiger met zak
  AEG VX6-2-CR-A Animal Edition - Stofzuiger met zak De AEG VX6-2-CR-A is een stofzuiger met zak die ideaal is voor een huis met zowel harde als zachte vloeren. De stofzuiger heeft een erg sterke zuigkracht op harde vloeren en presteert ook op zachte vloeren goed. Heb je een stofallergie? Deze stofzuiger heeft een HEPA 13-filter dat 99,95% van de stofdeeltjes filtert en is daardoor erg geschikt voor mensen met een stofallergie. Heb je ook huisdieren? Het opzuigen van honden- en kattenharen is geen probleem voor de AEG VX6-2-CR-A dankzij de speciale turboborstel. Het gewicht van 4,26 kg is voor een stofzuiger erg licht. Hij beweegt daardoor soepel en je tilt hem makkelijk op. De AEG VX6-2-CR-A heeft een vrij kort snoer van 6 m, waardoor hij vooral geschikt is voor kleinere ruimtes.

  Productvoordelen van de AEG VX6-2-CR-A:

  Ook geschikt voor mensen met een stofallergie vanwege het HEPA 13-filter.
  Eenvoudig op te tillen door het lichte gewicht van 4,26 kg.
  Erg sterke zuigkracht op harde vloeren.
  Sterke zuigkracht op zachte vloeren.
  Hygiënische 180° Access-deksel waarmee je de stofzuigerzak snel en moeiteloos vervangt.
  Twee parkeerstanden waarmee je de stofzuigers horizontaal als verticaal weg kunt zetten.
  Rubberen zwenkwielen waarmee je gemakkelijk om meubels heen kunt stofzuigen.

  Goed om te weten:

  Wordt niet geleverd met parketmond waarmee je ook de meeste kwetsbare ondergronden kunt stofzuigen.

  De AEG VX6-2-CR-A - stofzuiger met zak wordt standaard geleverd met:

  Handige combizuigmond voor zowel harde vloeren als laagpoligtapijt.
  Praktische turboborstel voor hoogpolig tapijt en/of dierenharen.
  Kierenzuigmond voor de moeilijk bereikbare kieren en spleten.
  Extra meubelborstel, ideaal voor het schoonmaken van meubels of gordijnen.

  Belangrijkste kenmerken AEG VX6-2-CR-A:

  Gemakkelijk in gebruik  Je huis staat vol met meubels en accessoires waardoor het soms moeilijk is om hier omheen schoonte maken. Deze stofzuiger is voorzien van de 360⁰ Motion Technology. Dit betekent dat de stofzuiger zwenkwielen heeft zodat je gemakkelijk om meubels en accessoires heen kunt stofzuigen maar ook kunt schoonmaken op moeilijk bereikbare plekken. De stofzuiger heeft een snoer van 6 meter en daarmee een actieradius van 9 meter. Wanneer je klaar bent met stofzuigen parkeer je deze stofzuiger heel gemakkelijk in een van de twee mogelijke standen.

  Stofzuigerzak eenvoudig legen  Het 180° Access-deksel geeft je volledig 180° toegang tot het stofcompartiment van de stofzuiger. Zo kun je de stofzuigerzak binnen enkele seconden, moeiteloos en snel vervangen.

  Stil en energiezuinig  Deze stofzuiger is met 76 db en energielabel A een relatief stille en energiezuinige stofzuiger. De motor met geoptimaliseerde geluidsisolatie zorgt er samen met het nieuwe DustPro™ stille mondstuk voor minder lawaai tijdens het stofzuigen, zonder in te leveren op prestatie.

  Allergy Plus Filter  In deze stofzuiger zit een HEPA 13 filter, dit filter houdt 99,95% van alle stof en vuil tegen, en is speciaal geschikt voor mensen met allergieën. Daarnaast is het filter uitwasbaar en hoeft daarom niet vaak vervangen te worden.

  Manuele zuigkrachtregeling met draaiknop  Stofzuig met meer gemak dankzij de manuele zuigkrachtregeling. Gebruik de draaiknop om de stofzuiger harder of zachter te laten zuigen. Ideaal wanneer je wisselt van vloersoort of bij het stofzuigen van een kleed, tapijt of mat.

  Accessoires
  Er worden drie extra zuigmonden meegeleverd; een voor meubels, een voor kieren en een turbo zuigmond welke uitermate geschikt is voor het opzuigen van dierenharen. De stofzuiger beschikt over twee parkeerstanden, je kunt hem horizontaal en verticaal neerzetten.

  127


  Titel: AEG VX6-2-CR-A Animal Edition - Stofzuiger met zak
  Prijs: € 127,00
  Productcode: 9200000082406326


   

De AEG VX6-2-CR-A is een stofzuiger met zak die ideaal is voor een huis met zowel harde als zachte vloeren. De stofzuiger heeft een erg sterke zuigkracht op harde vloeren en presteert ook op zachte vloeren goed. Heb je een stofallergie? Deze stofzuig....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top