Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Adm. Financiële Advisering Kafa
Oogstweg 31 Kjell's Opslag
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

TP-Link Archer C2300 - Router


 • TP-Link Archer C2300 - Router
  TP-Link Archer C2300 - Router De TP-Link Archer C2300 is een snelle wifi-router die totale draadloze snelheden haalt tot 2300Mbps. Hierdoor kan de router al je favoriete bezigheden zoals online gamen, 4K-films en het delen van grote bestanden gemakkelijk aan. Dankzij de Range Boost-technologie zorgt de C2300 er bovendien voor dat apparaten die verder weg of weinig vermogen hebben worden gedetecteerd, waardoor jouw netwerk nog meer dekking krijgt. Door MU-MIMO zet de router meerdere verbindingen tegelijk op, waardoor er geen vertraging zit in het netwerk als er veel apparaten verbonden zijn.

  Plus- en minpunten van de TP-Link Archer C2300
  Beschikt over range boost-technologie voor een verbeterde draadloze dekking
  MU-MIMO biedt gebruikers 4 gelijktijdige datastromen waardoor verbonden apparaten nog hogere snelheden halen
  Creëer een toegangsbeleid voor websites en internetmomenten met ouderlijke controle
  Verbindt elk verbonden apparaat automatisch met de best beschikbare wifi-band dankzij Smart Connect technologie
  Beschikt over een krachtige 1.8 GHz dual-core processor voor een naadloze browse, stream en game-ervaring
  Door de experts van Tech Testers beloont met de Smart-buy award

  Tips van onze specialist
  Deze router is ideaal i.c.m. een snel internet abonnement
  Plaats deze router bij voorkeur ergens centraal in de woning. In de meterkast wordt het signaal geblokkeerd door de muren en dit beperkt het bereik aanzienlijk
  Om gebruik te maken van het 5 GHz netwerk moeten ook de apparaten die je met dit netwerk wilt verbinden 5 GHz ondersteuning hebben. Wil je meer weten over routers met 5 Ghz ondersteuning? Klik dan hier!

  Installatie via de webinterface
  Via de webinterface heb je binnen een aantal minuten je draadloze netwerk ingesteld. Zie hieronder welke stappen je hiervoor moet volgen.


  Eenvoudig beheer met de Tether App
  De gratis Tether app is beschikbaar voor zowel Android en iOS apparaten, wat het instellen van de Archer C2300 en het beheren van je netwerkinstellingen eenvoudig maakt.

  Media delen voor meer plezier
  Dankzij link aggregatie en de snelle USB 3.0 poort maakt de Archer C2300 het nog eenvoudiger om via wifi bestanden, foto's en video's te delen vanaf externe schijven met alle apparaten die verbonden zijn met het thuisnetwerk.

  Werkt met IFTTT
  De Archer C2300 kun je verbinden en gebruiken in combinatie met de IFTTT (If This Then That) dienst. De video hieronder laat zien hoe je de router met IFTTT kunt verbinden. Vervolgens kun je allerlei applets (acties) instellen zodat je bijvoorbeeld een notificatie krijgt zodra een bekend of onbekend apparaat wordt verbonden met je netwerk, of je kunt er automatisch netwerktaken mee prioriteren.


  VPN Acceleration
  De Archer C2300 ondersteunt niet alleen een veilige en beveiligde OpenVPN- en PPTP VPN-verbinding, maar is ook voorzien van VPN Acceleration om de verbindingssnelheid te verbeteren. Alle data die je verstuurd wordt beschermd via deze VPN-functies.

  99


  Titel: TP-Link Archer C2300 - Router
  Prijs: € 99,00
  Productcode: 9200000076772917


   

De TP-Link Archer C2300 is een snelle wifi-router die totale draadloze snelheden haalt tot 2300Mbps. Hierdoor kan de router al je favoriete bezigheden zoals online gamen, 4K-films en het delen van grote bestanden gemakkelijk aan. Dankzij de Range Boo....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top