Teakhouten meubelen PolderTEAK
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

TP-Link Archer C2300 - Router - 2300 Mbps


 • TP-Link Archer C2300 - Router - 2300 Mbps
  TP-Link Archer C2300 - Router - 2300 Mbps De TP-Link Archer C2300 is een snelle wifi-router die totale draadloze snelheden haalt tot 2300Mbps. Hierdoor kan de router al je favoriete bezigheden zoals online gamen, 4K-films en het delen van grote bestanden gemakkelijk aan. Dankzij de Range Boost-technologie zorgt de C2300 er bovendien voor dat apparaten die verder weg of weinig vermogen hebben worden gedetecteerd, waardoor jouw netwerk nog meer dekking krijgt. Door MU-MIMO zet de router meerdere verbindingen tegelijk op, waardoor er geen vertraging zit in het netwerk als er veel apparaten verbonden zijn.

  Installatie Via de webinterface heb je binnen een aantal minuten je draadloze netwerk ingesteld. Overige kenmerken Eenvoudig beheer met de Tether App De gratis Tether app is beschikbaar voor zowel Android en iOS apparaten, wat het instellen van de Archer C2300 en het beheren van je netwerkinstellingen eenvoudig maakt. Media delen voor meer plezier Dankzij link aggregatie en de snelle USB 3.0 poort maakt de Archer C2300 het nog eenvoudiger om via wifi bestanden, foto's en video's te delen vanaf externe schijven met alle apparaten die verbonden zijn met het thuisnetwerk. Werkt met IFTTT De Archer C2300 kun je verbinden en gebruiken in combinatie met de IFTTT (If This Then That) dienst. De video hieronder laat zien hoe je de router met IFTTT kunt verbinden. Vervolgens kun je allerlei applets (acties) instellen zodat je bijvoorbeeld een notificatie krijgt zodra een bekend of onbekend apparaat wordt verbonden met je netwerk, of je kunt er automatisch netwerktaken mee prioriteren. VPN Acceleration De Archer C2300 ondersteunt niet alleen een veilige en beveiligde OpenVPN- en PPTP VPN-verbinding, maar is ook voorzien van VPN Acceleration om de verbindingssnelheid te verbeteren. Alle data die je verstuurd wordt beschermd via deze VPN-functies.

  79,9


  Titel: TP-Link Archer C2300 - Router - 2300 Mbps
  Prijs: € 79,90
  Productcode: 9200000076772917


   

De TP-Link Archer C2300 is een snelle wifi-router die totale draadloze snelheden haalt tot 2300Mbps. Hierdoor kan de router al je favoriete bezigheden zoals online gamen, 4K-films en het delen van grote bestanden gemakkelijk aan. Dankzij de Range Bo....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top