Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Belkin Universele Autolader - 12W/2.4A - Zwart • Belkin Universele Autolader - 12W/2.4A - Zwart

  Belkin Universele Autolader - 12W/2.4A - Zwart Belkin 12W universele autolader Nooit meer bang zijn voor een lege batterij. Dat maken de mobiele laders van Belkin mogelijk. Deze kunnen het grootste deel van de mobiele apparaten op de markt opladen, zodat je nooit meer een andere lader nodig heeft. De stijlvolle laders hebben een compacte vormgeving en zijn vrijwel overal te gebruiken zodat ji jouw batterij altijd kunt opladen.
  WERKT MET: de meeste smartphones van Apple, Samsung, LG, Nokia en HTC BELKIN MAAKT HET VERSCHILSlanke, compacte vormgevingOok handig voor passagiersBelkin VeiligheidsverzekeringAangesloten-apparatuurgarantie van € 2000GESCHIKT VOOR DE MEESTE MOBIELE APPARATEN De USB-poort is universeel, dus je kan er elke USB-laadkabel op aansluiten. Hierdoor kan je veel verschillende mobiele apparaten opladen met de hoogst mogelijke snelheden, inclusief alle smartphones en tablets. SLANKE, COMPACTE VORMGEVING De Belkin autolader is enorm snel maar ook heel erg klein. Sluit hem aan in jouw dashboard en zult zien dat hij naadloos aansluit bij het interieur van je auto. En met zijn 15 gram weegt hij minder dan een paar muntjes in je zak. OOK HANDIG VOOR JE MEDEREIZIGERS Gebruik de veelzijdige Belkin autolader in combinatie met jouw eigen USB-kabel om je telefoon of andere mobiele apparaten op te laden en te synchroniseren. Het is de beste lader als jij en jouw passagiers verschillende apparaten willen opladen.

  13,95


  Titel: Belkin Universele Autolader - 12W/2.4A - Zwart
  Prijs: € 13,95
  Productcode: 9200000019680538


   

Belkin 12W universele autolader Nooit meer bang zijn voor een lege batterij. Dat maken de mobiele laders van Belkin mogelijk. Deze kunnen het grootste deel van de mobiele apparaten op de markt opladen, zodat je nooit meer een andere lader nodig heef....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top