Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Douchekop LEHMANN ® Premium Handdouche 5 Straalsoo


 • Douchekop LEHMANN ® Premium Handdouche 5 Straalsoo
  Douchekop LEHMANN ® Premium Handdouche 5 Straalsoo ✅ BESTVERKOCHT 2020 | ✅ Deze LEHMANN ® handdouche is van een absoluut topmerk en voldoet aan alle eisen die je aan een hedendaagse handdouche stelt. U wordt verzekerd van absoluut comfort tijdens het douchen, dankzij de keuze tussen vijf verschillende waterstraal standen. Niet alleen zorgen de gebruikte materialen ervoor dat deze douchekop een lange levensduur heeft, ook kalkaanslag maakt nauwelijks kans dankzij de rubberen beschermlaag.
  Kenmerken ✅ Waterstraal instelbaar in vijf standen
  ✅ Dankzij uniek protectiesysteem krijgt kalk geen kans’
  ✅ Universele aansluiting
  ✅ Gaat bijzonder lang mee Voordelen Voor een optimale vervaardiging van dit product werden hoogwaardige materialen gebruikt. Dankzij een rubberen beschermingslaag op deze douchekop krijgt kalk nauwelijks tot geen kans. Toch kalkaanslag? Ga simpelweg even met een doek over de douchekop, dan is die zo weer proper. Dankzij de diameter van 10 cm is deze handdouche ook nog eens super handig te bedienen, en u beschikt over de perfecte soort waterstraal voor u persoonlijke voorkeur die u kiest uit de vijf verschillende standen.
  Praktische tips: Als je de douche schoon maakt, haal dan ook een doek over de douchekop. Dankzij de speciale beschermlaag veeg je eventuele kalkaanslag gemakkelijk weg. Als je last hebt van stijve spieren (nek of schouders), kies dan voor de massagestand van deze handdouche. Hoe te gebruiken? Haal de LEHMANN ® handdouche uit de verpakking en sluit deze snel en eenvoudig aan op de doucheslang. Zorg er hierbij voor dat je de handdouche recht op de schroefdraad plaatst. Vergeet voor meer details niet naar de geleverde handleiding te kijken. Draai de slang goed aan om lekken te voorkomen. Kies uw favoriete waterstand, en geniet van een ontspannende douche.

  18,09


  Titel: Douchekop LEHMANN ® Premium Handdouche 5 Straalsoo
  Prijs: € 18,09
  Productcode: 9200000105227447


   

✅ BESTVERKOCHT 2020 | ✅ Deze LEHMANN ® handdouche is van een absoluut topmerk en voldoet aan alle eisen die je aan een hedendaagse handdouche stelt. U wordt verzekerd van absoluut comfort tijdens het douchen, dankzij de keuze tussen vijf verschillen....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top