Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Professionele barcode scanner - Zwart - Met USB aa


 • Professionele barcode scanner - Zwart - Met USB aa
  Professionele barcode scanner - Zwart - Met USB aa Een barcode scanner is onmisbaar wanneer je veel producten verwerkt per dag. Het voordeel aan een USB barcode scanner is de betrouwbaarheid en snelheid in vergelijking tot een draadloze scanner. Binnen enkele miniseconde wordt je product gescand en direct verwerkt in je systeem. Door de koppeling met een PC of apparaat met USB ingang zijn bijna alle programma's bewerkbaar met de scanner. Hierdoor hoef je je niet druk te maken of de scanner wel past bij het programma.

  Deze barcodescanner werkt zowel met het in Nederland veelgebruikte QWERTY teotsenbord, als met het in Belgie/Frankrijk veelgebruikte AZERTY toetsenbord. Wilt u de instellingen wijzigen? Neem even contact op voor de instructies.

  In vergelijking tot andere scanners werkt de scanner zeer goed met weinig licht. Dit geeft als voordeel dat ook op minder belichte plekken de scanner prima gebruikt kan worden.

  18,49 18,49


  Titel: Professionele barcode scanner - Zwart - Met USB aa
  Prijs: € 18,49
  Productcode: 9200000109890621


   

Een barcode scanner is onmisbaar wanneer je veel producten verwerkt per dag. Het voordeel aan een USB barcode scanner is de betrouwbaarheid en snelheid in vergelijking tot een draadloze scanner. Binnen enkele miniseconde wordt je product gescand en d....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top