Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Postuur Corrector - Houding Correctie - Rug Brace


 • Postuur Corrector - Houding Correctie - Rug Brace
  Postuur Corrector - Houding Correctie - Rug Brace Verminder rugpijn en verbeter uw postuur met Nazrom houding corrector Met Nazrom rugrechthouder kan je heel eenvoudig een slechte houding verbeteren, nek- & rugpijn verlichten en meer zelfvertrouwen krijgen door rechtop te staan en te zitten.
  Terwijl veel andere rugbraces niet comfortabel zijn en vaak onder de armen snijden, is Nazrom posture corrector speciaal ontworpen voor hele dag comfort.
  Nazrom Postuur Corrector is speciaal ontworpen om te gebruiken bij verschillende sportactiviteiten namelijk tijdens joggen, yoga en ook wanneer je een wedstrijdje voetbal moet spelen. Het is ook ideaal als je lang achter de computer zit. De houding corrector zorgt ervoor dat je rechtop gaat zitten en verlicht de spanning op jouw schouders en nekspieren. Je kunt de rugbrace op verschillende momenten van de dag gebruiken denk aan bij het auto rijden, een relax avond op de bank of bij het wandelen.
  Het is gemaakt van lichtgewicht neopreen materiaal dat voor een hoog draagcomfort zorgt. Het is discreet onder normale kleding en verstelbaar voor borstomvang tussen 74 – 122 cm. Deze brace is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

  Nazrom Postuur Corrector voordelen: INNOVATIEF ONTWERP VOOR HELE DAG COMFORT: Terwijl andere houding correctors onder je armen snijden of niet genoeg ondersteuning bieden, is Nazrom Posture Corrector speciaal gemaakt voor de beste draagcomfort.
  CORRIGEER SLECHTE HOUDING ONMIDDELLIJK: Je kunt een verkeerde houding dat ontwikkeld is door jaren slechte gewoontes, zoals voorovergebogen aan een bureau zitten, goedkoop & snel ongedaan maken zonder al te veel moeite.
  DISCREET, LICHTGEWICHT MATERIAAL: Het onopvallende, verstelbare ontwerp is discreet genoeg om onder normale kleding te dragen. Na een tijdje zul je zelfs vergeten dat je een rugbrace draagt.
  GEMAKKELIJK AAN TE TREKKEN ZONER HULP: Je hoeft je partner of een andere persoon niet om hulp te vragen om de brace aan en uit te doen. In tegenstelling tot andere modellen die vanaf de achterkant moeten worden afgesteld, gebruikt Nazrom rugbrace verstelbare schouderbanden die aan de voorkant zitten, zodat je het helemaal zelf kunt doen.

  Wacht niet te lang en bestel nu Nazrom Posture Corrector voor een gezonde lichaamshouding

  19,99


  Titel: Postuur Corrector - Houding Correctie - Rug Brace
  Prijs: € 19,99
  Productcode: 9200000101512324


   

Verminder rugpijn en verbeter uw postuur met Nazrom houding corrector Met Nazrom rugrechthouder kan je heel eenvoudig een slechte houding verbeteren, nek- & rugpijn verlichten en meer zelfvertrouwen krijgen door rechtop te staan ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top