Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

24K gouden roos - Incl. Certificaat - Cadeautip • 24K gouden roos - Incl. Certificaat - Cadeautip

  24K gouden roos - Incl. Certificaat - Cadeautip Deze prachtige roos is van 24 karaats bladgoud en een lust voor het oog. De roos zal in tegenstelling tot een echte roos voor altijd goed bewaard blijven en nooit verwelken.

  Deze bladgoud vergulde roos is het ultieme cadeau voor de verjaardag van jouw vriend of vriendin. Een prachtig geschenk voor een dierbare of geliefde. De roos komt in een luxe doos waarin hij goed bewaard kan worden, of je kunt hem juist mooi tentoonstellen.

  Een lust voor het oog

  Deze prachtige roos is van 24 karaats bladgoud en een lust voor het oog. De roos zal in tegenstelling tot een echte roos voor altijd goed bewaard blijven en nooit verwelken. Dat klinkt niet alleen erg romantisch maar dat is het ook zeker! De roos is één van de oudste bloemen ter wereld en staat voor liefde, vrede en schoonheid. Vergeet die gouden oorbellen of gouden armband dus maar en geef je liefste een prachtige gouden roos. De roos geeft elke ruimte een prachtige uitstraling. Niet te opvallend maar wel degelijk aanwezig. Leg de roos op de schouw, in de glazen vitrine of geef hem een persoonlijk, bijzonder plekje.
  Verras hem of haar met dit luxe geschenk!

  De roos zelf is al bijzonder mooi, maar de verpakking mag er ook zeker wezen. De roos is verpakt in een luxueuze paarskleurige geschenkverpakking. Een extravagant cadeau dat menig vrouwenhart sneller zal laten kloppen. Het perfecte cadeau voor Valentijnsdag, een verjaardag, een huwelijksjubileum of gewoon zomaar. Met dit cadeau maak je elke vrouw gelukkig!


  Je ontvangt:
  -24K gouden roos (Gecoat)

  -Certificaat

  28,00 28


  Titel: 24K gouden roos - Incl. Certificaat - Cadeautip
  Prijs: € 28,00
  Productcode: 9200000099596580


   

Deze prachtige roos is van 24 karaats bladgoud en een lust voor het oog. De roos zal in tegenstelling tot een echte roos voor altijd goed bewaard blijven en nooit verwelken.

Deze bladgoud vergulde roos is het ultieme cadeau voor de verjaardag van ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top