Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Polaroid Originals Everything box OneStep 2 VF gra


 • Polaroid Originals Everything box OneStep 2 VF gra
  Polaroid Originals Everything box OneStep 2 VF gra De OneStep 2 VF Everything Box is een speciale bundel bestaande uit de Polaroid Onestep2 met viewfinder, compleet met fotofilm en foto-opbergdoos. Hierdoor kun je direct aan de slag met je Polaroid camera!

  OneStep 2 VF
  Kijk, klik, klaar: ervaar de nostalgie van direct-klaar fotografie met de OneStep 2 van Polaroid Originals. Deze analoge direct-klaar camera voor het moderne tijdperk heeft een klassiek design gemixed met een hedendaagse stijl. Neem 'm gemakkelijk mee en leg je avonturen vast, of het nu gaat om een avondje uit of een reis om de wereld bent: de OneStep 2 maakt je mooiste herinneringen tastbaar. Deze uitvoering heeft een verlengde viewfinder ten opzichte van de eerste versie van de originele OneStep 2. Je hebt daardoor nog beter in beeld wat je daadwerkelijk zult printen. De camera is daarnaast uitgerust met een zelfontspannerfunctie, zodat je ook vanaf een afstand de ideale selfie kunt schieten!

  139


  Titel: Polaroid Originals Everything box OneStep 2 VF gra
  Prijs: € 139,00
  Productcode: 9200000124475575


   

De OneStep 2 VF Everything Box is een speciale bundel bestaande uit de Polaroid Onestep2 met viewfinder, compleet met fotofilm en foto-opbergdoos. Hierdoor kun je direct aan de slag met je Polaroid camera!

OneStep 2 VF
Kijk, klik, klaar: ervaar d....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top