Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

LifeGoods Elektrische Nagel Vijl voor Huisdieren - • LifeGoods Elektrische Nagel Vijl voor Huisdieren - Knipper - Schaar - Trimmer - Oplaadbaar - Draadloos - Diamant Vijlkop - Honden/Katten/Dieren - Wit

  LifeGoods Elektrische Nagel Vijl voor Huisdieren - Zorg goed voor de nagels van je allerliefste dierenvriendje, te lange nagels bij huisdieren kunnen zorgen voor veel pijn en uiteindelijk zelfs gewrichtsproblemen, dit wil je voorkomen! Met deze elektrische vijl zijn scherpe en te lange nagels weer kort en glad binnen enkele seconden! De vijl is uitgerust met een diamanten vijlkop met beschermkap en is geschikt voor zowel kleine als grote dieren. Tevens is de vijl draadloos en uitgerust met een low-noise functie, dit maakt het erg fijn en makkelijk om mee te werken.

  Diamanten vijlkop
  De nagelvijl bevat een hoogwaardige diamanten vijlkop. Deze is stukken veiliger, duurzamer en efficiënter ten opzichte van ‘normale’ vijl koppen of een nagelknippers. De kans is kleiner dat de nagel per ongeluk afbreekt omdat je vele malen nauwkeuriger kunt werken. Tevens hoeft de schuurmolen nooit vervangen te worden, de kop is namelijk slijtvast.

  Grote en kleine dieren
  De nageltrimmer is geschikt voor huisdieren van ieder formaat. De meegeleverde beschermkap kun je gebruiken voor kleine tot middelgrote huisdieren. De beschermkap beschikt namelijk over twee vijl groeven zodat je veilig en gericht kunt werken. Voor grotere dieren kun je de beschermkap verwijderen en werken met alleen de vijlkop. Tevens kun je kiezen voor een normale snelheid en hoge snelheid. Daarmee is de elektrische vijl ook geschikt voor dieren met hele dikke nagels.

  LifeGoods elektrische nagelvijl:
  ▶ Hoogwaardige diamanten vijlkop
  ▶ Krachtige motor met lage vibratie
  ▶ Voor grote en kleine dieren
  ▶ Twee snelheidsstanden
  ▶ Accuduur van 6 uur
  ▶ Draadloos werken
  ▶ Low-noise functie

  Low-Noise
  Aangezien het vijlen van de nagels een precisiewerk betreft is de elektrische vijl uitgerust met een krachtige motor met een lage vibratie. Tevens maakt de vijl nauwelijks geluid (max. 40DB) om dieren niet af te schrikken.

  Draadloos werken
  De elektrische nagelvijl is op te laden middels de meegeleverde USB-kabel. Met een volle batterij kun je tot wel 6 uur draadloos werken. Tevens is de vijl ook licht van gewicht en zeer compact, dit maakt het fijn werken. Het verzorgen van je huisdier is nog nooit zo makkelijk geweest.

  Specificaties:
  ✔ Merk: LifeGoods
  ✔ Inhoud verpakking: 1x nagel trimmer, 1x vijlkop, 1x USB kabel, 1x beschermkap, 1x handleiding
  ✔ Kleur: Wit
  ✔ Materiaal vijl: ABS
  ✔ Soort vijlkop: Diamant
  ✔ Afmetingen: 15,6 cm x 3,5 cm x 3,5 cm
  ✔ Gewicht: 220 gram
  ✔ Oplaadbaar: Ja
  ✔ Draadloos: Ja
  ✔ Low noise: Ja (40db)
  ✔ Accuduur: 6 uur
  ✔ Te gebruiken voor: honden, katten en andere soorten huisdieren
  ℹ Let op: Wij raden sterk aan eerst op te zoeken wat de beste manier is om nagels van jouw huisdier te trimmen. Doe dit via de dierenarts over andere beschikbare informatie!
  ℹ Let op: Vijl de nagel in de juiste hoek tot voor de levenslijn!

  23,99


  Titel: LifeGoods Elektrische Nagel Vijl voor Huisdieren -
  Prijs: € 23,99
  Productcode: 9200000110156532


   

Zorg goed voor de nagels van je allerliefste dierenvriendje, te lange nagels bij huisdieren kunnen zorgen voor veel pijn en uiteindelijk zelfs gewrichtsproblemen, dit wil je voorkomen! Met deze elektrische vijl zijn scherpe en te lange nagels weer ko....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top