AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Wonact - Diervriendelijke muizenval - 2 stuks - Ra


 • Wonact - Diervriendelijke muizenval - 2 stuks - Ra
  Wonact - Diervriendelijke muizenval - 2 stuks - Ra Heb je last van muizen of ratten en wil je ze op een diervriendelijke manier bestrijden? Kies dan voor deze duurzame muizenval van Wonact. De val is groot genoeg om al je ongedierte op vier pootjes te vangen, van huismuis tot bruine rat en eekhoorn. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je het beestje pijn doet: de dieren lopen in de val en de valdeur sluit achter hen. Na je vangst kun je de levende dieren terugplaatsen in de natuur. De val is eenvoudig in gebruik en kan zowel binnen als buiten worden gezet.
  Belangrijkste voordelen: ✔ Diervriendelijk vangen van muizen en ratten ✔ Veilig voor huisdieren en kinderen ✔ Gemakkelijk in gebruik ✔ Herbruikbaar en recyclebaar ✔ Vaatwasserbestendig ✔ Inclusief handleiding ✔ 2 Diervriendelijke muizenvallen ✔ 1 jaar garantie
  Diervriendelijke muizenval voor binnen en buiten De diervriendelijke muizenval van Wonact kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. Eenmaal in de val, hebben de dieren genoeg zuurstof dankzij het ventilatierooster. De stevige aluminium achterzijde voorkomt dat de dieren zich uit de val kunnen knagen. Muis of ander knaagdier gevangen? Dan laat je het dier binnen een handomdraai vrij in de natuur. Je opent de val met een hendel en hoeft je vangst dus niet aan te raken.
  Hoe zet je de muizenval? Je zet de muizenval met het grootste gemak. Druk de zijkanten van de val in om de achterkant te openen en vul vervolgens het aasbakje met aas. Plaats de achterkant van de val terug en open de valdeur door de hendel naar achteren te trekken. Dat is alles! De val is klaar voor gebruik. Dankzij het diervriendelijke design is de val niet gevaarlijk voor huisdieren en kinderen.
  Tips voor het diervriendelijk bestrijden van muizen en ratten Zelfs als dierenvriend wil je snel van ongedierte als muizen en ratten af. Met deze tips kun je ze diervriendelijk bestrijden en weet je zeker dat je de knaagdieren levend vangt én vrijlaat. Ontdek bijvoorbeeld wat je in de muizenval moet gebruiken als aas, hoe vaak je de val moet controleren en welke aanpak het beste werkt.
  Volg de keutels. Bepaal waar (de meeste) uitwerpselen liggen. Hier komen de dieren het vaakst en heeft je val het meeste effect.Kies het beste aas. Sterk geurend en vers aas werkt het beste. Met name pindakaas werkt goed.Houd het aas vers. Bedorven aas jaagt dieren weg. Vervang het aas elke dag en was dan ook het aasbakje goed af.Beperk andere etensgeuren. Zo kunnen je ongewenste bezoekers het aas goed ruiken.Gebruik handschoenen. Dit voorkomt dat jouw geur op de val zit.Zet de val naast een muur. Muizen, ratten en eekhoorns lopen graag beschut langs muren. Daar heeft je val de grootste kans van slagen.Ga strategisch te werk.Plaats meerdere vallen en verlaat de ruimte voor minstens een paar uur. In de avond en nacht heb je de meeste kans om een muis of rat te vangen. Het zijn immers nachtdieren.Controleer de vallen meerdere keren per dag. De val is diervriendelijk, maar niet heel comfortabel. Controleer daarom regelmatig of je al een dier gevangen hebt, zodat je de levende muis, rat of eekhoorn snel weer kunt vrijlaten in de natuur.
  Duurzaam en recyclebaar In tegenstelling tot de traditionele muizenval, gif en plakstrips is deze val 100% diervriendelijk én milieuvriendelijk. Je kunt de val blijven hergebruiken. Alle muizen, ratten of eekhoorns gevangen en de val niet meer nodig? Dan hoef je je geen zorgen te maken over het milieu: het ABS plastic is recyclebaar.

  23,95


  Titel: Wonact - Diervriendelijke muizenval - 2 stuks - Ra
  Prijs: € 23,95
  Productcode: 9200000118435646


   

Heb je last van muizen of ratten en wil je ze op een diervriendelijke manier bestrijden? Kies dan voor deze duurzame muizenval van Wonact. De val is groot genoeg om al je ongedierte op vier pootjes te vangen, van huismuis tot bruine rat en eekhoorn....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top