Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa

Douchekraan LEHMANN ® Premium Thermostatische Douc


 • Douchekraan LEHMANN ® Premium Thermostatische Douc
  Douchekraan LEHMANN ® Premium Thermostatische Douc ✅ BESTVERKOCHT 2020 | ✅ Deze Lehmann® thermostatische douchekraan is gemaakt van chroom, een uitermate hoogwaardig materiaal. Bovendien is er veel aandacht besteed aan het design. Hij is dan ook in elke badkamer op zijn plaats. Ook aan uw veiligheid is gedacht: deze thermostatische douchekraan is heel eenvoudig op temperatuur in te stellen. Wil je warmer douchen dan 38 graden, dan moet je hiervoor een knop op de kraan indrukken. Kenmerken ✅ Topkwaliteit
  ✅ Strak en modern design
  ✅ Met veiligheidsknop voor temperatuur boven 38 graden
  ✅ Hoogwaardig chroom

  Voordelen Deze thermostatische douchekraan is vervaardigd uit uitermate hoogwaardig chroom, ziet er strak en modern uit, en heeft voor de veiligheid een ingebouwde knop voor als u wenst te douchen met water warmer dan 38 graden. Bovenop een lange levensduur en een mooi design is deze kraan ook heel gemakkelijk schoon te houden. Nadat u het eenvoudige installatie proces doorlopen heeft, geniet u lange tijd van een heerlijke douche op de perfecte temperatuur zonder complicaties.

  Praktische tips Maak de kraan regelmatig schoon met een anti-kalk reiniger. Dit voorkomt dat kalk zich gaat hechten. Als je warmer hebt gedoucht dan 38 graden, vergeet dan niet om na het douchen de temperatuurknop terug te draaien naar 38 graden of iets lager. Dit voorkomt dat iemand onder een te hete douche stapt.
  Hoe te gebruiken? De universele thermostatische douchekraan is snel en gemakkelijk aan de muur bevestigd: 1) Zorg dat u nauwkeurig de geleverde handleiding volgt voor een vlotte installatie zonder complicaties. 2) Breng de kraan aan op de warm- en koudwaterleiding door de bouten aan te draaien. 3) Draai de doucheslang aan de bovenzijde op de douchekraan. 4) Vergeet de rubbertjes niet te gebruiken. Die voorkomen eventuele lekken van de kraan.

  58,77


  Titel: Douchekraan LEHMANN ® Premium Thermostatische Douc
  Prijs: € 58,77
  Productcode: 9200000116347124


   

✅ BESTVERKOCHT 2020 | ✅ Deze Lehmann® thermostatische douchekraan is gemaakt van chroom, een uitermate hoogwaardig materiaal. Bovendien is er veel aandacht besteed aan het design. Hij is dan ook in elke badkamer op zijn plaats. Ook aan uw veiligheid....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top