Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten • Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten

  Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten Waterzuiveringstabletten Oasis De waterzuiveringstabletten van Oasis worden geleverd in een doos van 50 stuks.
  Gebruik onze waterzuiveringstabletten om verdacht drinkwater geheel te zuiveren en de houdbaarheid van normaal drinkwater te verlengen. Deze waterzuiveringstabletten van Oasis mogen niet ontbreken in je rugzak tijdens een wandeling of vakantie. Ook is het verstandig in de keukenla een pakje op voorraad te hebben. Eén waterzuiveringstablet is geschikt voor het zuiveren van één liter water Deze waterzuiveringstabletten zijn uitermate geschikt om water te zuiveren voor het veilig wassen van groente en fruit.
  Hierbij is het aan te raden om groente en fruit na het wassen nog even te laten weken in het gezuiverde water.
  Waterzuiveringstabletten mogen in geen enkel noodpakket, survival-pakket en huishouden ontbreken. Gebruiksaanwijzing en dosering
  Elke tablet wordt opgelost in een gespecificeerde hoeveelheid water volgens de doseringstabel. Als het te behandelen water troebel is, moet het eerst door een doek worden gefilterd tot het helder is. Als het te behandelen water wordt gebruikt uit een bekende bron (zoals bij een huishoudelijke watervoorziening), kan de dosering met laag risico worden gebruikt. In alle andere situaties moet de dosering met hoog risico worden gebruikt.
  Zorg ervoor dat de waterzuiveringstablet gedispergeerd is (door het vat of fles kort te schudden of te mengen). Wacht 30 minuten totdat de desinfectie werkt en dan is het water veilig om te drinken. Slik de tablet niet door.

  7,25 7,25


  Titel: Oasis - Waterzuiveringstabletten - 50 tabletten
  Prijs: € 7,25
  Productcode: 9200000074596107


   

Waterzuiveringstabletten Oasis De waterzuiveringstabletten van Oasis worden geleverd in een doos van 50 stuks.
Gebruik onze waterzuiveringstabletten om verdacht drinkwater geheel te zuiveren en de houdbaarheid van normaal drinkwater te verlengen. D....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top