0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Zelfklevende Raamfolie - Matglas - 58x200 cm - Ink • Zelfklevende Raamfolie - Matglas - 58x200 cm - Inkijkwerend

  Zelfklevende Raamfolie - Matglas - 58x200 cm - Ink Deze anti-inkijk raamfolie zorgt voor bescherming tegen ongewenste blikken. De anti-inkijk raamfolie is licht doorlatend en is voor alle glassoorten geschikt. Glazen wanden veranderen door deze folie in een decoratieve ondoorzichtige scheidingswand met een zacht melkglas effect. Deze folie is eenvoudig en in een handomdraai op het glas te bevestigen. Gebruik Raam reinigen en ontvetten. Reinig het raam grondig en maak deze vetvrij. Gebruik hiervoor een ontvetter en een schone doek.Meet vervolgens de lengte van het raam.Snij nu de raamfolie op maat met een schuifmes. Reken hierbij 1 of 2 centimeter extra zodat de folie breed genoeg is.Maak het raam vervolgens nat met water. Gebruik hiervoor een plantenspuit. Plaats nu het raamfolie op het raam druk deze goed aan.Verwijder het overtollige water en strijk het folie glad vanuit het midden naar de zijkanten. De bubbels moeten onder het folie vandaan komen. Doe dit met een behangspatel.Ga met een doekje langs de randen en veeg al het water weg.
  De voordelen van anti-inkijk raamfolie Zorgt ervoor dat niemand zomaar naar binnen kan kijken. Geeft u veel privacy. Zorgt in de winter voor een isolerende functie waardoor u op de stookkosten bespaart.

  10,45 10,45


  Titel: Zelfklevende Raamfolie - Matglas - 58x200 cm - Ink
  Prijs: € 10,45
  Productcode: 9200000107257000


   

Deze anti-inkijk raamfolie zorgt voor bescherming tegen ongewenste blikken. De anti-inkijk raamfolie is licht doorlatend en is voor alle glassoorten geschikt. Glazen wanden veranderen door deze folie in een decoratieve ondoorzichtige scheidingswand....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top