Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Kärcher K 7 Premium Full Control Plus Home Hogedru


 • Kärcher K 7 Premium Full Control Plus Home Hogedru
  Kärcher K 7 Premium Full Control Plus Home Hogedru De Kärcher K7 Premium Home hogedrukreiniger inclusief terrasreiniger is alle vervuiling de baas en is geschikt voor intensief gebruik.

  De duurzame watergekoelde motor van de K7 levert maar liefst 180 bar druk en heeft een indrukwekkende oppervlakteprestatie van 60 m²/u. Dit maakt de K7 hogedrukreiniger geschikt voor grote klussen. Dit premium model is voorzien van een handige slanghaspel om de slang eenvoudig op te rollen, daarnaast wordt een “Home Kit” bestaande uit een T 450 terrasreiniger en een literfles 3-in-1 steenreiniger meegeleverd. Hierdoor bespaar je veel tijd tijdens het reinigen van je terras en ben je verzekerd van een mooi resultaat.

  Kenmerken Kärcher K7 Premium Full Control Home Hogedrukreiniger
  Full Control Plus; druk kan worden aangepast op het pistool
  Multi Jet spuitlans
  Inclusief slanghaspel
  Exclusieve terrasreiniger accessoires meegeleverd
  Lange levensduur door speciale watergekoelde motor
  Eenvoudig reinigingsmiddel toevoegen door Plug 'n' Clean
  Handige parkeerfunctie

  Full control Plus

  Dankzij Kärcher ‘Full Control Plus’ kun je zelf op het pistool regelen welke druk je wilt gebruiken. Hierbij heb je keuze uit zacht, middel, hard of mix (reinigingsmiddel), elk geschikt voor een ander doeleinde. Op het led-display van het spuitpistool kun je eenvoudig aflezen welke druk momenteel is ingesteld.

  Multi Jet spuitlans

  Met de Multi Jet spuitlans hoef je niet langer van lans te wisselen! Je kunt eenvoudig schakelen tussen vlakstraal, roterende straal en reinigingsmiddelmodus door te draaien aan spuitlans.

  Home Kit

  Met de T 450 terrasreiniger kunt u snel en spatvrij egale oppervlakten zoals terrassen, patio’s, maar ook muren reinigen. Met een terrasreiniger bent u maar liefst 50% sneller klaar. Dankzij het meegeleverde 3-in-1 reinigingsmiddel bent u verzekerd van een blinkend schoon resultaat.

  Bekijk hier een demo van de T 450 terrasreiniger


  Plug ‘n’ Clean
  Reinigingsmiddel toevoegen is erg eenvoudig door het Plug ‘n’ Clean systeem van Kärcher. De fles reinigingsmiddel kan in de hogedrukreiniger worden geklikt, vervolgens kun je op de spuitlans kiezen voor de stand ‘mix’ om het reinigingsmiddel te verspreiden.

  'Premium' slanghaspel
  Dit premium model is voorzien van een slanghaspel zodat je eenvoudig de hogedrukslang weer kunt oprollen en compact kunt opbergen.

  Watergekoeld
  Een Kärcher K7 hogedrukreiniger is watergekoeld waardoor hij een aanzienlijk langere levensduur heeft dan modellen met een luchtgekoelde motor. Luchtgekoelde motoren raken eerder oververhit, waardoor je ook minder goede oppervlakteprestaties hebt.

  Parkeerstand
  Moet je tussendoor even stoppen, of wil je de hogedrukreiniger opbergen? Dan kun je de hogedrukreiniger eenvoudig parkeren en de lansen en het pistool opbergen in het apparaat. Zo heb je altijd de juiste benodigdheden bij de hand.

  Stabiliteit
  De hogedrukreiniger heeft een laag zwaartepunt voor betere stabiliteit, een praktische slanggeleiding en een stevige basis. Deze basis kan tevens gebruikt worden als tweede draaggreep, om het toestel gemakkelijk op een schap te zetten, of in de kofferbak van uw auto te tillen.


  Over de K 7 Serie:
  Hogedrukreinigers en Kärcher gaan al vele jaren samen, Kärcher is al jaren marktleider. Een Kärcher hogedrukreiniger kenmerkt zich door topkwaliteit en duurzaamheid. Ook zijn er veel verschillende Kärcher hogedrukreiniger onderdelen beschikbaar, voor ieder type klus.

  699,0 543,99


  Titel: Kärcher K 7 Premium Full Control Plus Home Hogedru
  Prijs: € 543,99
  Productcode: 9200000073894539


   

De Kärcher K7 Premium Home hogedrukreiniger inclusief terrasreiniger is alle vervuiling de baas en is geschikt voor intensief gebruik.

De duurzame watergekoelde motor van de K7 levert maar liefst 180 bar druk en heeft een indrukwekkende oppervlak....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top