Adm. Financiële Advisering Kafa
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Drogisterij.net Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

LEHMANN ® Douchesysteem met Thermostaatkraan Roest


 • LEHMANN ® Douchesysteem met Thermostaatkraan Roest
  LEHMANN ® Douchesysteem met Thermostaatkraan Roest Dit Lehmann ® douchesysteem geeft je badkamer direct een unieke en moderne uitstraling. Alleen de beste materialen zijn gebruikt voor de fabricage van dit douchesysteem. TOPKWALITEIT - De kwaliteit van dit Lehmann ® douchesysteem is onovertroffen. Het is een compleet douchesysteem bestaande uit een thermostatische douchekraan, een regendouchekop, doucheslang en ophangsysteem. Fraai design uitgevoerd in chroom/messing. UNIEK DESIGN - Dit Lehmann ® douchesysteem is bijzonder fraai om te zien. Er is veel aandacht besteed aan het design. De combi van design en kwalitatief hoogwaardige materialen maken dit systeem tot een aanwinst voor elke badkamer.
  Voordelen Lehmann® douchesysteem We hebben de belangrijkste kenmerken en voordelen van dit Lehmann ® douchesysteem even overzichtelijk voor je op een rij gezet: Uniek designGebruik van kwalitatief hoogwaardige materialenEenvoudige installatie dankzij duidelijke handleidingMakkelijk schoon te maken
  Praktische tips We geven je graag een aantal tips met betrekking tot het gebruik van dit douchesysteem. • Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen voor het reinigen van het Lehmann® douchesysteem. • De thermostatische douchekraan kan warm aanvoelen. Hou hier bij het douchen van kinderen rekening mee.
  Hoe te gebruiken? Het Lehmann ® douchesysteem is eenvoudig te installeren. We verwijzen je wat dit betreft door naar de meegeleverde handleiding. Wanneer je deze handleiding nauwkeurig volgt, dan geniet je snel van dit fraaie douchesysteem.

  125


  Titel: LEHMANN ® Douchesysteem met Thermostaatkraan Roest
  Prijs: € 125,00
  Productcode: 9200000119869220


   

Dit Lehmann ® douchesysteem geeft je badkamer direct een unieke en moderne uitstraling. Alleen de beste materialen zijn gebruikt voor de fabricage van dit douchesysteem. TOPKWALITEIT - De kwaliteit van dit Lehmann ® douchesysteem is onovertroff....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top