Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Douchesysteem LEHMANN ® Premium Douchesysteem met


 • Douchesysteem LEHMANN ® Premium Douchesysteem met
  Douchesysteem LEHMANN ® Premium Douchesysteem met ✅ BESTVERKOCHT 2020 | ✅ Dankzij dit Lehmann ® douchesysteem krijgt jouw badkamer direct een unieke en moderne uitstraling.Het is een compleet douchesysteem bestaande uit een thermostatische douchekraan, een regendouchekop, doucheslang en ophangsysteem. De kwaliteit van dit douchesysteem is onovertroffen en alleen de beste materialen zijn gebruikt voor de fabricage. Fraai design uitgevoerd in chroom/messing.

  Kenmerken ✅ Topkwaliteit
  ✅ Uniek design
  ✅ Eenvoudig te installeren
  ✅ Gemakkelijk schoon te maken

  Voordelen Dit Lehmann ® douchesysteem is niet alleen prachtig om te zien, het is ook van hoogwaardige kwaliteit. De gebruikte materialen, waaronder chroom/messing en roestvrij staal, zijn zorgvuldig uitgekozen om een lange levensloop te verzekeren. Dankzij een uitgebreide maar eenvoudige bijsluiter is het heel eenvoudig de installatie zonder problemen uit te voeren. Er is veel aandacht besteed aan het design. De combi van design en kwalitatief hoogwaardige materialen maken dit systeem tot een aanwinst voor elke badkamer.
  Praktische tips De thermostatische douchekraan kan warm aanvoelen. Hou hier bij het douchen van kinderen rekening mee. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen voor het reinigen van het Lehmann® douchesysteem.
  Hoe te gebruiken? Het Lehmann ® douchesysteem is eenvoudig te installeren. Graag verwijzen we je hiervoor door naar de meegeleverde handleiding. Als je die nauwkeurig volgt, geniet je snel van dit fraaie douchesysteem.

  131,36


  Titel: Douchesysteem LEHMANN ® Premium Douchesysteem met
  Prijs: € 131,36
  Productcode: 9200000119869220


   

✅ BESTVERKOCHT 2020 | ✅ Dankzij dit Lehmann ® douchesysteem krijgt jouw badkamer direct een unieke en moderne uitstraling.Het is een compleet douchesysteem bestaande uit een thermostatische douchekraan, een regendouchekop, doucheslang en ophangsystee....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top