Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Canon CanoScan LiDE 400 - Flatbed scanner / Zwart


 • Canon CanoScan LiDE 400 - Flatbed scanner / Zwart
  Canon CanoScan LiDE 400 - Flatbed scanner / Zwart De Canon CanoScan LiDe 400 is een hoogwaardige flatbedscanner (in het zwart) met verbeterde snelheid en hoge resolutie, waarmee je veel ruimte, stroom en tijd bespaart. Het verfijnde, compacte rechtopstaande ontwerp en de enkelvoudige USB type-C-verbinding zijn ideaal voor gebruik thuis of op kantoor.

  Indrukwekkend snel en scherp Maak in slechts acht seconden op efficiënte wijze 4800 x 4800 dpi-scans met hoge resolutie van je foto's en documenten dankzij de LiDe-technologie van Canon. Ruimtebesparend ontwerp Extra vrije ruimte op je bureau dankzij de optie voor verticaal scannen en opbergen. Het stijlvolle ontwerp van deze compacte scanner past zich moeiteloos aan de thuis- of kantooromgeving aan. Verbeterde nauwkeurigheid Maak met één druk op de knop uiterst nauwkeurige scans en krijg toegang tot je scans via de cloud. Met behulp van de dubbele scharnierfunctie van de klep kunnen ook omvangrijke documenten tot 21 mm dik professioneel worden gescand. Eenvoudig en snel Werk snel met de EZ-knoppen waarmee je in korte tijd automatisch kunt scannen, kopiëren, e-mailen en PDF-bestanden kunt maken, plus een extra vijfde EZ-knop om PDF-bestanden van meerdere pagina's te voltooien. Slimme connectiviteit Scannen met vertrouwen via een handige USB type-C-verbinding. Eenvoudig inpluggen in een pc of laptop en scannen binnen seconden, zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact.

  109,00 109


  Titel: Canon CanoScan LiDE 400 - Flatbed scanner / Zwart
  Prijs: € 109,00
  Productcode: 9200000097036532


   

De Canon CanoScan LiDe 400 is een hoogwaardige flatbedscanner (in het zwart) met verbeterde snelheid en hoge resolutie, waarmee je veel ruimte, stroom en tijd bespaart. Het verfijnde, compacte rechtopstaande ontwerp en de enkelvoudige USB type-C-ver....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top