Teakhouten meubelen PolderTEAK
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Flevolamb Flevolamb
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

De Slimme Balkontafel XL opklapbaar, 99 cm (balkon • De Slimme Balkontafel XL opklapbaar, 99 cm (balkonreling <9 cm)

  De Slimme Balkontafel XL opklapbaar, 99 cm (balkon Heb jij een krap balkon? Dan is De Slimme Balkontafel iets voor jou! De houten tafel hangt aan de balkonreling en neemt daardoor nauwelijks ruimte in beslag. Dit model heeft een breed tafelblad met scharnier! Handig als je balkon écht smal is. Je kan bij het dineren of werken op de laptop het tafelblad eenvoudig uitklappen. Uitgeklapt is het blad 30 cm diep. De extra plank met scharnieren schroeven wij voor jou aan de tafel. Zo krijg je een kant-en-klare balkonbar met scharnier geleverd! De balkontafel hoef je alleen nog maar aan de balkonreling te bevestigen met bijgeleverd bevestigingsmateriaal. Met gratis duurzame transparante beits! De Slimme Balkontafel is geschikt voor bijna ieder balkon. Meet de breedte van je balkonreling op, dan sturen wij je de juiste maat.
  Goed gemeten? Lees nogmaals de meetinstructie op de afbeeldingen. Kom je er niet uit of heb je een vraag? Mail ons gerust een foto van je balkonreling en wij kijken met je mee!
  Nog even de voordelen van De Slimme Balkontafel op een rij:
  - Uniek ophangsysteem - Met gratis duurzame transparante beits (geleverd als compleet beitssetje) - Ruimtebesparend - Hippe uitstraling - Simpele montage


  Over GoudmetHout

  GoudmetHout levert slimme & hippe woonproducten van hout, soms gecombineerd met staal. Benieuwd? Bekijk bijvoorbeeld onze diverse plankdragers, wandplanken op maat, stoere toiletrolhouders, eiken badplanken en industriële magneetborden. Verder is de Slimme Balkontafel een van onze topproducten. Wij maken alles in onze eigen werkplaats: oerdegelijk Hollands vakwerk dus!

  113,95


  Titel: De Slimme Balkontafel XL opklapbaar, 99 cm (balkon
  Prijs: € 113,95
  Productcode: 9200000112315341


   

Heb jij een krap balkon? Dan is De Slimme Balkontafel iets voor jou! De houten tafel hangt aan de balkonreling en neemt daardoor nauwelijks ruimte in beslag. Dit model heeft een breed tafelblad met scharnier! Handig als je balkon écht smal is. Je k....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top