Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Flevolamb Flevolamb
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

PestBye™ - Set van 2 Kattenverjagers op Batterijen


 • PestBye™ - Set van 2 Kattenverjagers op Batterijen
  PestBye™ - Set van 2 Kattenverjagers op Batterijen Deze kattenverjager, nu met HyperResonance Frequency™ systeem, is de eenvoudigste manier om katten en andere ongewenste dieren uit uw voor- en achtertuin te verjagen. Het nieuwe systeem zendt een aantal verschillende, scherpe ultrasone signalen uit waar de ongewenste dieren flink van schrikken, in tegenstelling tot de meeste andere dierenverschrikkers, die een opklimmend signaal gebruiken. Het apparaat wordt geactiveerd door een ingebouwde infrarode (PIR) bewegings-sensor die reageert op lichaamswarmte en niet geactiveerd wordt door bijvoorbeeld bewegende planten. Het apparaat kan makkelijk overal met de meegeleverde pen geplaatst worden, meteen ook op de juiste hoogte om door de dieren geactiveerd te worden.

  Deze kattenverjager is met behulp van onze ruime ervaring en verder onderzoek op dit gebied zodanig ontwikkeld dat handmatige instellingen niet meer nodig zijn. Het apparaat geeft scherpe ultrasone signalen kort achter elkaar op verschillende frequenties en hoeft niet meer handmatig ingesteld te worden. Deze kattenverjager geeft u de beste, meest gebruikersvriendelijke methode die momenteel verkrijgbaar is.

  Productinformatie:
  -Regenvast - Met IP44 goedkeuring, geschikt om buiten gebruikt te worden
  -Makkelijk te gebruiken - u stopt de batterijen in het apparaat en steekt de stok in de grond, klaar! Geen verdere instellingen nodig
  -HyperResonance Frequency™ - het meest effectieve systeem om ongewenste dieren te verjagen
  -Groot dekkingsgebied - sensor werkt tot een afstand van 10 meter
  -Infrarode (PIR) bewegings-sensor - ingebouwd in het apparaat, reageert op lichaamswarmte. Het apparaat staat met de stok precies op de juiste hoogte
  -Met sensor en ultrasoon geluid - een complete en uiterst effectieve combinatie - geen verdere voorzorgen nodig
  -Veilige methode om ongewenste dieren te verjagen - twijfelloos veel beter dan dierenvallen of gif
  -Makkelijk te plaatsen - steek de stok in de grond of in een plantenpot

  Specificaties:
  -Hoogte: 12cm
  -Breedte: 9cm
  -Diepte: 5,2cm
  -Gewicht: 230g

  Hoe werkt het?
  Als de infrarode (PIR) sensor lichaamswarmte waarneemt, geeft het apparaat een luide utrasone toon die hoorbaar is voor katten. De frequentie is te hoog voor de meeste mensen om gehoord te kunnen worden, maar het geluid is irritant en werkt als verschrikker voor katten. Het heeft geen effect op vogels, maar mogelijkerwijze wel op honden en vossen.

  Makkelijk te gebruiken
  In tegenstelling tot de meeste soortgelijke producten, hoeft u met dit apparaat alleen de batterijen erin te stoppen en de stok in de grond te steken. Dit apparaat biedt kwaliteit voor een goede prijs en is zowel zeer doeltreffend als makkelijk te gebruiken. I hoeft niet aan omslachtige instellingsknoppen te draaien - u steekt het apparaat gewoon in de grond en hij doet z'n werk!

  Waarom een beweginssensor?
  Deze kattenverjager heeft een geavanceerde infrarode (PIR) bewegingssensor, waarmee het apparaat geactiveerd wordt als er lichaamswarmte waargenomen wordt en niet door bijvoorbeeld bewegende planten. Hierdoor gaan de batterijen langer mee, maar dat is niet het enige voordeel. Uit onderzoek is gebleken, dat kattten aan een afschrik-geluid kunnen wennen, als ze merken dat het geluid niet in verband staat met hun aanwezigheid in het behandelde gebied. Met de gewegingssensor leggen de katten een verband tussen het geluid en hun aanwezigheid. Hierdoor is het schrikeffect zeer effectief.

  HRF - HyperResonance Frequency

  Katten hebben een scherper gehoor dan honden. De hoogste voor katten hoorbare frequentie is 60-65kHz, waardoor ze gevoelig zijn voor het geluid van klein ongedierte zoals muizen - en voor deze kattenverjager! Het in dit apparaat gebruikte ultrasone geluid heeft een frequentie-bereik dat effectief is voor katten met alle voorkomende verschillende niveaus van gehoorgevoeligheid.

  Hoe groot is het werkingsgebied?
  Het apparaat heeft een werkingshoek van 128° en werkt tot op een afstand van 10m.

  Binnen hoeveel tijd kan ik een resultaat verwachten?
  Als katten al langere tijd uw tuin bezoeken, op zoek te gaan naar voedsel en/of om er hun behoefte te doen, dan kan het 14 tot 28 dagen duren voordat ze uw tuin gaan mijden. Katten die slechts af en toe in uw tuin komen zullen gewoonlijk binnen de 7 dagen wegblijven. Zoals met alle producten waarmee we het gedrag van dieren proberen te veranderen, kunnen wij niet garanderen dat het apparaat altijd 100% effectief zal zijn, maar uit de feedback van onze klanten en uit onze eigen ervaring blijkt dat het apparaat meestal uitstekend zijn werkt doet.Sommige honden reageren op dit apparaat als zij binnen het bereik van het apparaat komen. Het geluid van de verjager gaat niet door schuttingen en muren heen, zodat een hond, die binnenshuis zit of bij de buren, er geen hinder van zal ondervinden. Mocht u nog vragen hebben, staat onze klantendienst voor u klaar.

  Worden vogels ook verjaagd?
  Absoluut niet! U zult de vogels juist naar uw tuin zien terugkeren.

  39,99


  Titel: PestBye™ - Set van 2 Kattenverjagers op Batterijen
  Prijs: € 39,99
  Productcode: 9200000074648728


   

Deze kattenverjager, nu met HyperResonance Frequency™ systeem, is de eenvoudigste manier om katten en andere ongewenste dieren uit uw voor- en achtertuin te verjagen. Het nieuwe systeem zendt een aantal verschillende, scherpe ultrasone signalen uit w....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top