Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Teakhouten meubelen PolderTEAK

L-Vormig Hoekbureau met Legplanken en 2 Tafelblade


 • L-Vormig Hoekbureau met Legplanken en 2 Tafelblade
  L-Vormig Hoekbureau met Legplanken en 2 Tafelblade Met deze bureau kan je niet voor een voldongen feit komen te staan: what you see is what you get. Dit meubelstuk bestaat uit twee fraaie industriële bovenbladen en een logische tweeledige onderverdeling. Werk je met een traditionele pc? Dan kan de onderverdeling net te nauw zijn. Kies in dit geval voor een enkele legplank waar de computerbehuizing perfect inpast!
  Voorts is de fraaie afwerking en het leuke industriële kleur ideaal voor een suffe bureauruimte op te smukken, al biedt ook de slaapkamer een ideale thuis. Aan jou om te kiezen waar en hoe het hoekbureau zal worden ingezet. Een computergerichte omgeving, of toch als traditionele schrijf- of tekentafel?
  Ten slotte moet enige twijfel omtrent de stevigheid zo snel mogelijk de wereld uit geholpen worden. De vervaardiging met kwalitatieve spaanplaat en het sterke metalen frame bied je de zekerheid waar je naar op zoek bent, tot 50 kg draagcapaciteit staat op jou te wachten!
  Bij Acaza kan je terecht voor allerlei types muur-en wanddecoratie. Ook het meubelassortiment is nadrukkelijk vertegenwoordigd. Jouw vertrouwde omgeving opsmukken met stijlvolle wanddecoratie en woonaccessoires? Bij Acaza ben je alvast aan het juiste adres!
  Specificaties
  Afmetingen: 138x138x75cm
  Materiaal: Spaanplaat, Metaal
  Gewicht: 25 kg
  Draagcapaciteit: Maximaal 50 kg

  126,99


  Titel: L-Vormig Hoekbureau met Legplanken en 2 Tafelblade
  Prijs: € 126,99
  Productcode: 9200000109440060


   

Met deze bureau kan je niet voor een voldongen feit komen te staan: what you see is what you get. Dit meubelstuk bestaat uit twee fraaie industriële bovenbladen en een logische tweeledige onderverdeling. Werk je met een traditionele pc? Dan kan....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top