Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine – Z


 • Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine – Z
  Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine – Z Geniet van het aroma en de heerlijke smaak van koffie van verse bonen. Dankzij het intelligente koffiezetsysteem heeft elk kopje de perfecte temperatuur. Zet een espresso of gewone kop koffie met 1 druk op de knop. Heb je visite? Zet dan snel 2 koppen koffie tegelijk. De Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine – Zwart geeft vanzelf aan wanneer je het apparaat moet ontkallken en hij begeleidt je hierbij. Maar dit zal niet vaak voorkomen door de Aquaclean waterfilter. deze voorkomt namelijk voor een groot deel het ontstaan van kalkaanslag.

  Belangrijke kenmerken van de Philips 2200-serie EP2220/10: Klassieke melkopschuimer
  De klassieke melkopschuimer gebruikt stoom om eenvoudig zijdezacht melkschuim voor jouw cappuccino te maken. Met slechts twee onderdelen is de klassieke melkopschuimer ook eenvoudig schoon te maken.

  Intuïtief touchdisplay
  Geniet met slechts één druk op de knop van de onweerstaanbare smaak en het aroma van koffie van verse bonen. Met ons intuïtieve touchdisplay kun je eenvoudig jouw favoriete koffie selecteren.

  My Coffee Choice (Mijn koffiekeuze)
  Pas de sterkte en de hoeveelheid van jouw drankje aan met het menu van My Coffee Choice. Kies eenvoudig uit drie verschillende instellingen om jouw voorkeuren aan te passen.

  12 standen voor maalmolen
  Onze duurzame keramische molens kunnen in 12 verschillende standen worden gezet, zodat je jouw bonen kunt malen zoals je wilt: van ultrafijn tot grof.

  Perfecte temperatuur en aroma
  Het Aroma Extract-systeem creëert de optimale balans tussen koffiezettemperatuur en aroma. Dit doet het door de watertemperatuur tussen de 90 en 98 °C te houden, terwijl de doorstroomsnelheid wordt gereguleerd. Zo kun je genieten van heerlijke koffie.

  100% keramische molens
  Onze molens zijn 100% zuiver keramisch: zeer hard en precies, zodat je kunt genieten van minstens 20.000 koppen verse aromatische koffie.

  De aroma van bonen behouden
  De nieuwe aroma-afdichting beschermt jouw favoriete koffiebonen en zorgt ervoor dat ze hun oorspronkelijke aroma na verloop van tijd behouden, terwijl de maalmolen minder geluid maakt.

  AquaClean-filter
  Door het filter op verzoek van de machine te vervangen, hoef je tot 5000 kopjes jouw machine niet te ontkalken en krijg je helder en zuiver water.

  Afneembare zetgroep
  De zetgroep is het hart van iedere volautomatische koffiemachine en moet regelmatig worden schoongemaakt. Doordat de zetgroep afneembaar is, kun je deze grondig schoonmaken door hem af te spoelen onder de kraan.


  Specificaties: Land van herkomst
  Ontworpen in: Italië Geproduceerd in: Roemenië Algemene specificaties
  Gebruikersinterface: Touch screen display Melkoplossing: Klassieke melkopschuimer Technische specificaties
  Capaciteit koffiediklade: 12 porties Frequentie: 50 Hz Max. kophoogte: 150 millimeter Voltage: 230 volt Kleur en afwerking: Zwart, Matzwart Snoerlengte: 100 cm Afvalbak: Toegang aan de voorkant Waterres.: Toegang aan de voorkant Productgewicht: 7,5 kg Afmetingen van het product: 246 x 371 x 433 millimeter Capaciteit bonenreservoir: 275 g Capaciteit waterreservoir: 1,8 l Compatibiliteit filter: AquaClean Pompdruk: 15 bar Aanpassing
  Instellingen voor aromasterkte: 3 Moleninstellingen: 12 Aroma instellen vóór het zetten Temperatuurstanden: 3 Verscheidenheid
  Dranken: Espresso, Heet water, Koffie Optie voor gemalen koffie Dubbele kop Dubbele kop melk: Nee Andere functies
  Afneembare zetgroep Aroma-afdichting Begeleid ontkalken AquaClean Accessoires
  Inclusief: Tube met smeermiddel, Maatschepje, Tester voor waterhardheid Service
  2 jaar garantie Duurzaamheid
  Eco-stand Energielabel: Klasse A Energieverbruik koffiezetten: 1500 W Recyclebaar verpakkingsmateriaal: >95 %

  295,00 295


  Titel: Philips 2200 serie EP2220/10 – Espressomachine – Z
  Prijs: € 295,00
  Productcode: 9200000106983899


   

Geniet van het aroma en de heerlijke smaak van koffie van verse bonen. Dankzij het intelligente koffiezetsysteem heeft elk kopje de perfecte temperatuur. Zet een espresso of gewone kop koffie met 1 druk op de knop. Heb je visite? Zet dan snel 2 kopp....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top