Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb

Mengkraan LEHMANN ® Premium Mengkraan Chroom - Chr


 • Mengkraan LEHMANN ® Premium Mengkraan Chroom - Chr
  Mengkraan LEHMANN ® Premium Mengkraan Chroom - Chr ✅ BESTVERKOCHT 2020 | ✅ Deze Lehmann® keukenkraan is van hoogwaardige kwaliteit. De kraan is gemaakt van robuust kwalitatief hoogwaardig materiaal en gaat lang mee.Een keukenkraan wordt veel en intensief gebruikt. Deze keukenkraan gaat uiterst lang mee, omdat voor de fabricage alleen gebruik is gemaakt van materialen van absolute topkwaliteit. Een mengkraan als deze moet ten allen tijde soepel bewegen. De draaibare uitloop van de Lehmann® keukenkraan beweegt makkelijk van links naar rechts.

  Kenmerken ✅ Fraai design
  ✅ Chroom
  ✅ Soepel beweegbare wateruitloop
  ✅ Duurzaam

  Voordelen Voor optimaal gebruiksgemak is deze kraan voorzien van een slimme, en soepele één-hendel-bediening. Deze chroom kraan is van optimale kwaliteit en blijft na lange tijd intensief gebruikt te zijn geweest aangenaam om naar te kijken en vlot werkzaam. U kan uw kraan uitermate gemakkelijk in de gewenste richting draaien en genieten van een aangename en duurzame keukenervaring.

  Praktische tips Gebruik voor het schoonmaken van de kraan geen agressieve chemische schoonmaakmiddelen. Doe je dit wel, dan loop je de kans het chroom permanent te beschadigen. Houdt u aan de bijgeleverde instructies voor een gemakkelijke installatie zonder complicaties. Hoe te gebruiken? Haal de Lehmann® keukenkraan uit de verpakking.

  31,59


  Titel: Mengkraan LEHMANN ® Premium Mengkraan Chroom - Chr
  Prijs: € 31,59
  Productcode: 9200000119877709


   

✅ BESTVERKOCHT 2020 | ✅ Deze Lehmann® keukenkraan is van hoogwaardige kwaliteit. De kraan is gemaakt van robuust kwalitatief hoogwaardig materiaal en gaat lang mee.Een keukenkraan wordt veel en intensief gebruikt. Deze keukenkraan gaat uiterst lang ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top