Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

LEHMANN ® Premium Mengkraan - Keukenkraan Draaiba


 • LEHMANN ® Premium Mengkraan - Keukenkraan Draaiba
  LEHMANN ® Premium Mengkraan - Keukenkraan Draaiba ✅ BESTVERKOCHT 2020 | ✅ Deze Lehmann® keukenkraan is van hoogwaardige kwaliteit. De kraan is gemaakt van robuust kwalitatief hoogwaardig materiaal en gaat lang mee.Een keukenkraan wordt veel en intensief gebruikt. Deze keukenkraan gaat uiterst lang mee, omdat voor de fabricage alleen gebruik is gemaakt van materialen van absolute topkwaliteit. Een mengkraan als deze moet ten allen tijde soepel bewegen. De draaibare uitloop van de Lehmann® keukenkraan beweegt makkelijk van links naar rechts.

  Kenmerken ✅ Fraai design
  ✅ Chroom
  ✅ Soepel beweegbare wateruitloop
  ✅ Duurzaam

  Voordelen Voor optimaal gebruiksgemak is deze kraan voorzien van een slimme, en soepele één-hendel-bediening. Deze chroom kraan is van optimale kwaliteit en blijft na lange tijd intensief gebruikt te zijn geweest aangenaam om naar te kijken en vlot werkzaam. U kan uw kraan uitermate gemakkelijk in de gewenste richting draaien en genieten van een aangename en duurzame keukenervaring.

  Praktische tips Gebruik voor het schoonmaken van de kraan geen agressieve chemische schoonmaakmiddelen. Doe je dit wel, dan loop je de kans het chroom permanent te beschadigen. Houdt u aan de bijgeleverde instructies voor een gemakkelijke installatie zonder complicaties. Hoe te gebruiken? Haal de Lehmann® keukenkraan uit de verpakking.

  31,59


  Titel: LEHMANN ® Premium Mengkraan - Keukenkraan Draaiba
  Prijs: € 31,59
  Productcode: 9200000119877709


   

✅ BESTVERKOCHT 2020 | ✅ Deze Lehmann® keukenkraan is van hoogwaardige kwaliteit. De kraan is gemaakt van robuust kwalitatief hoogwaardig materiaal en gaat lang mee.Een keukenkraan wordt veel en intensief gebruikt. Deze keukenkraan gaat uiterst lang ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top