Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Beveilgingscamera - Wifi Smart - Waterdicht - IP66


 • Beveilgingscamera - Wifi Smart - Waterdicht - IP66
  Beveilgingscamera - Wifi Smart - Waterdicht - IP66 Met deze outdoor IP-camera , weet je altijd wat er in of rondom je huis gebeurt. Naast dat je altijd direct live kunt meekijken en luisteren, ontvang je indien gewenst ook notificaties wanneer er beweging wordt waargenomen. De camerabeelden kunnen opgenomen worden op een micro SD kaart en zijn eenvoudig terug te kijken via de icSee app. Doordat de camera beschikt over een draai/kantel (Pan/Tilt) functie, kun je hem op afstand besturen.

  Voordelen van de outdoor Pan/Tilt IP-camera:

  Zowel overdag als 's nachts live meekijken
  De camera heeft een kijkhoek van 90°, en dit zorgt ervoor dat je altijd kunt zien wat er in of rondom je woning gebeurt. De beelden zijn beschikbaar in Full HD-kwaliteit (1080P), en zijn te bekijken via je smartphone of tablet.

  Meeluisteren
  Naast het live meekijken met de camera, kun je door de ingebouwde microfoon ook horen wat er gebeurt of wat er gezegd wordt door eventuele bezoekers.

  Nachtzicht
  De camera is voorzien van infrarood LED’s en deze zorgen ervoor dat je, ook wanneer het donker is, altijd duidelijke beelden hebt (tot een afstand van wel vijftien meter).

  Op afstand te besturen
  Doordat de camera voorzien is van een Pan/Tilt functie (hij kan draaien en kantelen), kun je hem op afstand besturen via de app. Deze functie zorgt ervoor dat de camera een zeer groot bereik heeft (pan 270°, tilt 90°). Daarnaast zijn er drie voorkeursposities in te stellen, waardoor je met één druk op de knop, de camera naar die standaard posities kunt laten bewegen.

  Notificaties op je smartphone of tablet
  Ontvang direct een bericht als er beweging plaatsvindt in het gezichtsveld van de camera. Deze notificaties kun je ontvangen op meerdere apparaten en ze zijn ook weer gemakkelijk uit te schakelen via de app.

  Opnames bij beweging
  De camera is voorzien van software die ervoor zorgt dat als er beweging plaats vindt, dat de beelden dan automatisch worden opgenomen op een micro SD-kaart. Deze micro SD-kaart dien je nog separaat te kopen (en wordt dus niet meegeleverd), maar je kunt hiervoor een willekeurige micro SD-kaart tot maximaal 128Gb gebruiken.

  Beelden terugkijken
  De beelden zijn gemakkelijk en snel via onze app terug te kijken. Per camera wordt er namelijk een logboek bijgehouden met alle activiteiten die plaatst hebben gevonden. Deze beelden zijn ook direct en uiteraard gratis te downloaden op je smartphone of tablet.

  Geschikt voor binnen en buiten
  De camera beschikt over een stofvrije en waterbestendige behuizing (IP66). Hierdoor is de Wifi smart camera bestand tegen stof en regen. Dit maakt hem uitermate geschikt voor buiten.

  Betrouwbaar en veilig
  Jouw camerabeelden zijn alleen bestemd voor jezelf. Daarom dien je direct bij de installatie het standaard wachtwoord te wijzigen. Hierdoor zorg je ervoor dat ongewenste personen niet direct kunnen inloggen op je camera. Daarnaast loopt alle data over Europese servers, die zijn beveiligd volgens de Europese normen van 2018.

  Gemakkelijk te installeren
  De camera is snel en eenvoudig te installeren. Sluit hem aan met de meegeleverde adapter, download daarna de Icsee app en volg de logische stappen die beschreven worden in de app.

  Wifi / LAN
  Je kunt de camera natuurlijk direct verbinden met jouw Wi-Fi netwerk, maar je kunt er ook voor kiezen om hem bedraad (met een netwerkkabel) aan te sluiten op je router

  32,6


  Titel: Beveilgingscamera - Wifi Smart - Waterdicht - IP66
  Prijs: € 32,60
  Productcode: 9200000123523629


   

Met deze outdoor IP-camera , weet je altijd wat er in of rondom je huis gebeurt. Naast dat je altijd direct live kunt meekijken en luisteren, ontvang je indien gewenst ook notificaties wanneer er beweging wordt waargenomen. De camerabeelden kunnen op....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top