Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Avanca Stand Draadloze Oplader - Qi - 10W - Snella


 • Avanca Stand Draadloze Oplader - Qi - 10W - Snella
  Avanca Stand Draadloze Oplader - Qi - 10W - Snella Laad je smartphone draadloos op met de Avanca Wireless Charger Stand. Zo ontworpen dat je telefoon rechtop blijft staan tijdens het draadloos opladen. Heel handig voor als je WhatsApp berichtjes en andere notificaties in de gaten wilt houden. Ook opladen in landschapsmodus is mogelijk, zodat je comfortabel videos kunt kijken op een volledig scherm. Handig voor thuis of op kantoor!

  Voordelen: - Eenvoudig in gebruik: leg je telefoon op de laadstandaard om draadloos te laden - Lees notificaties op je smartphone dankzij staand ontwerp - Snelladen met een vermogen tot 10W - Draadloos opladen in portret -en landschapsmodus - Ook te gebruiken met kunstof hoesjes tot 5 mm dik - Veilig opladen dankzij Qi-gecertificeerde draadloze laadtechnologie - Bescherming tegen oververhitting en overladen - Anti-slip materiaal zodat je telefoon niet van zijn plek verschuift - Blauw LED lampje geeft aan of je telefoon wordt opgeladen - Geschikt voor alle Qi-smartphones

  Universele draadloze oplader voor iPhone, Samsung en Android smartphones
  Deze draadloze oplader is geschikt voor het veilig opladen van diverse draadloos oplaadbare smartphones van Apple, Samsung, Huawei en andere Android toestellen met Qi-ondersteuning. Geschikt voor Apple smartphones zoals iPhone 8, iPhone X en iPhone 11 Pro. En geschikt voor Android smartphones zoals Samsung Galaxy S10, Huawei P30 Pro en andere telefoons met Qi.

  Wat zit er in de doos?
  In de verpakking zit de Avanca Wireless Charger Stand, een zwarte micro USB kabel (1,2 meter) en een gebruikershandleiding in het Nederlands en Engels. Let op: USB adapter voor snelladen is niet inbegrepen!

  Specificaties:

  - 2-coil design (landscape/portrait) - Input: 5V / 2A – 9V / 1.67A - Output: 5W / 7.5W / 10W
  - Micro USB kabel (inbegrepen)

  17,95


  Titel: Avanca Stand Draadloze Oplader - Qi - 10W - Snella
  Prijs: € 17,95
  Productcode: 9200000129802228


   

Laad je smartphone draadloos op met de Avanca Wireless Charger Stand. Zo ontworpen dat je telefoon rechtop blijft staan tijdens het draadloos opladen. Heel handig voor als je WhatsApp berichtjes en andere notificaties in de gaten wilt houden. Ook....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top