Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Trampoline - blauw - 244 cm


 • Trampoline - blauw - 244 cm
  Trampoline - blauw - 244 cm Trampoline met ladder en veiligheidsnet. Diameter::244 cm. Blauw. Ideaal voor sport en spel. Met GS zegel en certificaat. Hoogwaardige kwaliteit. Intensief getest op kwaliteit en veiligheid. Met handige ladder voor het opklimmen. Extra duurzame en elastische springmat. De stabilisatoren zorgen voor een grote stabiliteit.
  Voor uw veiligheid:Het veiligheidsnet verhindert het gevaarlijk vallen van de trampolineMet individueel gevoerde steunpalenDe randafdekking voorkomt verwondingen aan de trekverenHet net laat zich van binnen afsluiten middels een rits aan de binnenkant.Afmetingen:Breedte ladder::33 cmLengte ladder::67 cmBreedte randafdekking::30 cm Incl. omvangrijk installatiemateriaal en -instructies: T-greep met haken, kruisschroevendraaiers, kruisschroeven stangen (delen van het frame), veren, plastic houder, rechte stangen (onderstel), gebogen pijpen (onderstel), installatieinstructies, springmat, frameafdekking, gevulde pijpen:, afdekkappen, veiligheidsnet, bijbehorende kleine onderdelen. Nieuw en in orginele verpakking..

  199,99


  Titel: Trampoline - blauw - 244 cm
  Prijs: € 199,99
  Productcode: 9200000074004410


   

Trampoline met ladder en veiligheidsnet. Diameter::244 cm. Blauw. Ideaal voor sport en spel. Met GS zegel en certificaat. Hoogwaardige kwaliteit. Intensief getest op kwaliteit en veiligheid. Met handige ladder voor het opklimmen. Extra duurzame en ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top