Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Drogisterij.net Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Joop de Jager Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
TradeTrackerKorting Alle producten ->
Wehkamp Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Compacte UV luchtreiniger met ionisator


 • Compacte UV luchtreiniger met ionisator
  Compacte UV luchtreiniger met ionisator Gemakkelijk te reinigen filter & hypoallergene werking.
  De PR-135UV is ondanks het aantrekkelijke en geringe formaat een krachtpatser als het om de productie van zuivere lucht gaat. Deze luchtreiniger vangt fijne stofdeeltjes uit de lucht waarna deze opgeslagen worden op een gemakkelijk te reinigen elektrostatisch filter. In de fase daarna wordt de lucht gesteriliseerd en vrijgemaakt van bacteriën en micro-organismen. Dankzij deze luchtzuiveringstechnieken creert de PR-135UV een hypoallergene lucht.


  4 Reinigingstechnieken.
  De PR-135UV heeft vier elementen waarmee optimaal de omgevingslucht wordt gezuiverd. Het betreft hierbij een elektrostatische verzamelstaaf, waar het fijnstof aan hecht. Een actief koolstoffilter zorgt ervoor dat nare geurtjes op een effectieve wijze worden geneutraliseerd. De krachtige UV-lamp in het apparaat doodt bacteriën en virussen. In ziekenhuizen bijvoorbeeld worden UV-lampen ingezet om de gevreesde MRSA-bacterie te doden. Hiermee bent er u dus verzekerd van dat schadelijke organismen op een krachtdadige wijze uit de atmosfeer in uw huis, kantoor of andere omgeving onschadelijk worden gemaakt. Tot slot is er de negatieve ionengenerator. De negatieve ionen hechten zich aan deze in de ruimte zwevende elementen en deze dwarrelen neer en worden bij het stofzuigen met een (hepa) stofzuiger opgeruimd.  Intensieve reiniging
  De intensieve reinigingstechniek van de PR-135UV is met name geschikt in kleinere tot middelgrote omgevingen. De krachtige filtertechniek van de luchtreiniger met ionisatie-technologie is zeer toepasbaar voor mensen met een hoge mate van allergie en gevoelig zijn voor allerlei prikkels zoals huisstofmijt, rook, gassen/dampen, schoonmaakmiddelen en diverse allergenen.  Zeer stille ventilatie
  Deze krachtige luchtreiniger is compact van formaat, maar heeft niettemin een zeer krachtige werking. Het apparaat, voorzien van een stille axiale ventilator, heeft twee standen. Het filter is eenvoudig en snel te reinigen. Van belang is tevens dat dit zuiveringsapparaat zeer aantrekkelijk is vormgegeven. Bovendien is het apparaat voorzien van een LED-lamp voor extra sfeer.  Luchtzuivering:

  - Huisstofmijt

  - Bacteriën & Virussen

  - Fijnstof

  - Schimmels

  - Rooklucht & nare geurtjes

  - Pollen

  - Honden & katten geur  Luchtbehandeling en reinigingstechniek:

  1. Afwasbaar elektrostatisch filter.

  2. Actief carbon filter.

  3. UV-C Filter

  4. Negative ionen  Zeer geschikt voor o.a. mensen met:

  - Benauwdheid & kortademigheid

  - Vermoeidheid

  - Honden en katten allergie

  - Huisstofmijt & allergie

  - Overmatig gevoelig voor griep  Geschikt voor ruimtes zoals:

  - Slaapkamer

  - Huiskamer

  - Gang, hal

  - Kantoor

  - Werkkamer

  - Studeerkamer

  - Niet geschikt voor de babykamer  Reviews Progenion PR-135


  Alie Geplaatst op 25 mei 2014 at 4:03 pm
  Wij hebben 3 katten en hebben de luchtreiniger op proef gehad omdat we vrienden te logeren kregen die allergisch zijn. Vergeleken met hun vorige bezoek, zonder luchtreiniger, ging het deze keer veel beter. Niet 100% klachtenvrij, maar wel zodanig beter dat we hebben besloten de PR-135UV te houden.

  Linda Geplaatst op 8 januari 2014 at 12:19 am
  Mijn vriend is allergisch voor katten. Ik daarintegen ben een grote kattenliefhebber…. En kon gewoon niet zonder kat in mijn huis. Zijn broer had van een ander merk een luchtreiniger. Ik ben toen gaan zoeken op internet en kwam uit bij progenion. Had geselecteerd op katten en kwam zodoende uit bij de PR-135UV Na een paar dagen merkte ik al dat mijn partner niet direct meer nieste bij binnenkomst. Daar waar hij eerst continu moest niezen, snotneus en last van zijn ogen. Nu niest mijn partner af en toe nog, heel soms wat last van zijn neus. Maar hij kan gewoon in mijn huis zijn zonder dat hij continu last heeft van de poes. Als hij haar aait, uiteraard, ervaart hij last. Maar ze kan gewoon op de bank liggen en als hij dan binnenkomt is er weinig aan de hand. Gelukkig konden we het apparaat vier weken uit proberen, want ik was nogal sceptisch dat dit zou werken. Maar we zijn zeer tevreden en houden het apparaat zeker weten!!! Is echt een aanrader.chtreiniger. Er zijn situaties waarin de hoogste eisen worden gesteld aan de luchtkwaliteit. Een zuivere en vooral hygiënische luchtzuivering is in tal van omstandigheden dan ook van het grootste belang. De nieuwe PR-135UV ionisator luchtreiniger voldoet hier volledig aan dankzij een uitgebalanceerde werking en de combinatie van een UV, actief koolstoffilter en ionisator. Hierdoor wordt een nagenoeg volledig steriele lucht gerealiseerd, Allergische reacties verminderen en kunt u beter ademhalen dankzij gezuiverde en steriele lucht.
  van den bossche geert Geplaatst op 2 december 2013 at 5:34 pm
  heb nu 2 weken een progenion luchtreiniger in huis en zou hem echt niet meer kunnen missen . vroeger had ik elke avond het gevoel dat ik te weinig lucht kreeg en moest ik naar buiten . nu heb ik zelf geen last meer als mijn man een sigaret rookt in huis.

  Buddy de Wit Geplaatst op 23 november 2013 at 16:26 pm
  Goedemiddag, Ik heb nu ruim 3 weken de luchtreiniger PR-135UV voor mijn 90 jarige moeder die bij mijn inwoont gekocht,

  aangezien zij een stevige roker is(5pk sigaretten/week)en zij in haar kamer van +/-20m2 meter woont en slaapt,

  en nu het kouder begint te worden kan ik helaas geen raam de gehele dag open houden om de rook lucht aftevoeren,

  daarom besloot ik maar deze lucht reiniger te plaatsen en ik kan alleen maar zeggen dat het een verademing als wij nu haar kamer binnen komen,

  ik stuur daarom enkele foto's mee van wat er na een week aan pure nicotine aan het filter zit. Nogmaals hij werkt uitstekend.

  Met vriendelijke groeten,

  B.de Wit.

  Filter na 1 week


  Filter schoongemaakt

  139


  Titel: Compacte UV luchtreiniger met ionisator
  Prijs: € 139,00
  Productcode: 9200000073425581


   

Gemakkelijk te reinigen filter & hypoallergene werking.
De PR-135UV is ondanks het aantrekkelijke en geringe formaat een krachtpatser als het om de productie van zuivere lucht gaat. Deze luchtreiniger vangt fijne stofdeeltjes uit de lucht waarna dez....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top