Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

UV luchtreiniger met ionisator neutraliseert virus • UV luchtreiniger met ionisator neutraliseert virussen en bacteriën.

  UV luchtreiniger met ionisator neutraliseert virus UV Luchtzuiveraar met gemakkelijk te reinigen filter & hypoallergene werking.
  De PR-135UV is ondanks het aantrekkelijke en geringe formaat een krachtpatser als het om de productie van zuivere lucht gaat. Deze luchtreiniger vangt fijne stofdeeltjes uit de lucht waarna deze opgeslagen worden op een gemakkelijk te reinigen elektrostatisch filter. In de fase daarna wordt de lucht gesteriliseerd en vrijgemaakt van bacteriën en micro-organismen. Dankzij deze luchtzuiveringstechnieken creert de PR-135UV een hypoallergene lucht. UV Luchtververser met 4 Reinigingstechnieken.
  De PR-135UV heeft vier elementen waarmee optimaal de omgevingslucht wordt gezuiverd. Het betreft hierbij een elektrostatische verzamelstaaf, waar het fijnstof aan hecht. Een actief koolstoffilter zorgt ervoor dat nare geurtjes op een effectieve wijze worden geneutraliseerd. De krachtige UV-lamp in het apparaat doodt bacteriën en virussen. In ziekenhuizen bijvoorbeeld worden UV-lampen ingezet om de gevreesde MRSA-bacterie te doden. Hiermee bent er u dus verzekerd van dat schadelijke organismen op een krachtdadige wijze uit de atmosfeer in uw huis, kantoor of andere omgeving onschadelijk worden gemaakt. Tot slot is er de negatieve ionengenerator. De negatieve ionen hechten zich aan deze in de ruimte zwevende elementen en deze dwarrelen neer en worden bij het stofzuigen met een (hepa) stofzuiger opgeruimd.

  Intensieve reiniging
  De intensieve reinigingstechniek van de PR-135UV is met name geschikt in kleinere tot middelgrote omgevingen. De krachtige filtertechniek van de luchtreiniger met ionisatie-technologie is zeer toepasbaar voor mensen met een hoge mate van allergie en gevoelig zijn voor allerlei prikkels zoals huisstofmijt, rook, gassen/dampen, schoonmaakmiddelen en diverse allergenen.

  Zeer stille ventilatie
  Deze krachtige UV luchtreiniger is compact van formaat, maar heeft niettemin een zeer krachtige werking. Het apparaat, voorzien van een stille axiale ventilator, heeft twee standen. Het filter is eenvoudig en snel te reinigen. Van belang is tevens dat dit zuiveringsapparaat zeer aantrekkelijk is vormgegeven. Bovendien is het apparaat voorzien van een LED-lamp voor extra sfeer.

  Luchtzuivering: Huisstofmijt Bacteriën & Virussen Fijnstof Schimmels & Huisstofmijt Rooklucht & nare geurtjes Pollen Honden & katten geur Nare geurtjes Luchtbehandeling en reinigingstechniek:
  1. Afwasbaar elektrostatisch filter. ( vervangen niet nodig!)
  2. Actief carbon filter.
  3. LED UV-C Filter (254nm)
  4. Negative ionen Zeer geschikt voor o.a. mensen met:
  - Benauwdheid & kortademigheid
  - Vermoeidheid
  - Honden en katten allergie
  - Huisstofmijt & allergie
  - Overmatig gevoelig voor griep

  Geschikt voor ruimtes zoals:

  Huiskamer Gang, hal Kantoor Werkkamer Tandartspraktijken Kapsalons Pedicures Studeerkamer Niet geschikt voor de babykamer/kinderkamer Specificaties: Filtert tot 10-40 m² Stroomgebruik 12 W Ozon Afmetingen 169x140x420 mm Ionisator 2.960.000 cm³ UV-C Elektrostatisch filter ( vervangen niet nodig) Active-Carbon filter 2 standen ventilator 2 jaar garantie

  Veiligheidsvoorschriften Gebruik maximaal 1 luchtreiniger in minimaal 10m2 Zorg er altijd voor dat de ruimte goed geventileerd is Raadpleeg uw arts bij gebruik met astma

  139


  Titel: UV luchtreiniger met ionisator neutraliseert virus
  Prijs: € 139,00
  Productcode: 9200000073425581


   

UV Luchtzuiveraar met gemakkelijk te reinigen filter & hypoallergene werking.
De PR-135UV is ondanks het aantrekkelijke en geringe formaat een krachtpatser als het om de productie van zuivere lucht gaat. Deze luchtreiniger vangt fijne stofdeeltjes ....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top