Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Royalty Line Pannenset - 14-delig - Marble Coating • Royalty Line Pannenset - 14-delig - Marble Coating - Koperkleur

  Royalty Line Pannenset - 14-delig - Marble Coating 14-delige Super Deluxe Pannenset met Marmeren coating Koper Deze pannen zijn allen Marmer. Koken met marmeren pannen is gezonder. Een anti-aanbaklaag is namelijk van de stof Teflon en deze bevat de stof PFOA. Deze stof is bij (over)verhitting niet goed voor de gezondheid. Bij de keramische pannen is hiervan geen sprake. Daarbij komt dat deze pannen beter hitte verdragen, tot 450 graden een stuk duurzamer dus aangezien de pan niet kan verbranden. Olie gebruiken is niet nodig bij deze pannen. Bovendien zijn ze makkelijk schoon te maken. Pannenset marmeren coating 15-delig Copper Creme Merk: Royalty Line Switzerland Kleur: Copper Creme Inhoud: 6 pannen ø 16 cm sauspan ø 20 cm Kookpan ø 24 cm Kookpan ø 24 cm Kookpan ø 28 cm Kookpan ø 28 cm Koekenpan/hapjespan /li> 4 handvatten 4 deksels (1x 16 cm, 1x 20 cm, 1x 24 cm en 1x 28 cm) zodat op alle pannen een deksel past Bijzonderheden: Deze pannen zijn allen met marmeren coating. Dit komt neer op hetzelfde principe als keramische pannen. Koken met deze pannen is gezonder: een anti-aanbaklaag is namelijk van de stof Teflon en deze bevat de stof PFOA (vanaf 2015 verboden). Deze stof is bij (over)verhitting niet goed voor de gezondheid. Bij de deze pannen is hiervan geen sprake.

  Daarbij komt dat deze pannen beter hitte verdragen, tot 450 graden een stuk duurzamer dus aangezien de pan niet kan verbranden. Olie gebruiken is niet nodig bij deze pannen. Bovendien zijn ze makkelijk schoon te maken. Een extra voordeel van de marmeren coating is dat de kleur van deze coating zwart is in plaats van wit, dit zorgt ervoor dat de coating niet zichtbaar zal verkleuren.

  Deze pannenset wordt geleverd met 4 extra handvatten, deze kun je gemakkelijk op de handvatten van de pannen klikken waardoor ze beter vast te houden zijn en niet meer heet aanvoelen.

  Geschikt voor alle warmtebronnen. Van de koekenpan en de sauspan zijn de handvatten afneembaar, dit maakt ze geschikt voor in de oven. Ook bespaar je ruimte in je keukenkasten. Olie gebruiken is niet nodig bij deze pannen. Bovendien zijn ze makkelijk schoon te maken. De pannen zijn voorzien van rubberen gripjes op de handgrepen, zodat het verbranden van je handen tot het verleden behoort. Bestel deze ideale pannenset super voordleig op onze website! Â 14-delige Super Deluxe Pannenset met Marmeren coating Copper

  105


  Titel: Royalty Line Pannenset - 14-delig - Marble Coating
  Prijs: € 105,00
  Productcode: 9200000064083014


   

14-delige Super Deluxe Pannenset met Marmeren coating Koper Deze pannen zijn allen Marmer. Koken met marmeren pannen is gezonder. Een anti-aanbaklaag is namelijk van de stof Teflon en deze bevat de stof PFOA. Deze stof is bij (over)verhitting....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Bol Algemeen
winkelonderdelen
twitter facebook rss top