Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

MacGyver Survivalmes | Outdoormes | Zakmes | 22cm


 • MacGyver Survivalmes | Outdoormes | Zakmes | 22cm
  MacGyver Survivalmes | Outdoormes | Zakmes | 22cm Dit fantastische multifunctionele survivalmes van MacGyver biedt de veeleisende buitenmens alle noodzakelijkheden en gemakken die hij of zij zich maar kan wensen! Crosslock vergrendeling, een firesteel, een fluitje, een scherp en keihard RVS-lemmet van 7 cm, een broekclip en paracord: met MacGyver’s Survivalmes van slechts 140 gram red jij je in alle omstandigheden.

  Eigenschappen en functionaliteiten
  ✓ Een 7cm drop-point lemmet van RVS.
  ✓ Geschikt om te hakken en snijden.
  ✓ Aluminium body: weegt slechts 140 gram.✓ Inclusief vuurstarter (fraai geïntegreerd in het mes).
  ✓ Inclusief fluitje (geïntegreerd in het mes).
  ✓ Inclusief paracord.
  ✓ Superveilig: crosslock vergrendeling.
  ✓ Broekclip.
  ✓ Ingeklapt: 12 x 4.5 x 2.5 cm.
  ✓ Uitgeklapt: 22 x 4.5 x 2.5 cm.

  Aankooptip! Superveilige crosslock vergrendeling.
  Weinig is zo gevaarlijk als een mes dat na uitklappen makkelijk weer kan inklappen als er kracht op wordt gezet. Daarom heeft MacGyver haar survivalmes uitgerust met crosslock vergrendeling. Daarmee is het lemmet volledig geblokkeerd na uitklappen en kunt u veilig op volle kracht hakken en snijden zonder dat het mes weer kan inklappen. Met uw duim ontgrendelt u de crosslock beveiliging na gebruik eenvoudig door het veermechanisme met kartelrand aan de binnenzijde van het handvat terug naar links te duwen.

  Gemaakt van hoogwaardige materialen: RVS, aluminium en supersterk paracord
  MacGyver’s Survivalmes is gemaakt van de beste materialen. Het lemmet is gemaakt van RVS en is daarmee niet alleen uitstekend bestand tegen roest, maar ook keihard en bestand tegen mishandeling. De aluminium behuizing ligt comfortabel in de hand en draagt bij aan het zeer beperkte gewicht van 140 gram. Het oersterke paracord biedt grip en een praktische uitkomst in iedere survivalsituatie waarin sterk touw wenselijk is.

  Inclusief geïntegreerde vuurstarter en fluitje
  Het MacGyver Survivalmes wordt geleverd met een vuurstarter/fluitje dat u stevig in het handvat van het mes kunt schuiven om het zo op te bergen zonder risico dat u deze potentieel levensreddende gadget verliest. Gebruik de vuursteen spaarzaam! Met de vuursteen kunt u een keer of 100 vuur maken. Het fluitje produceert een indringend hoog geluid dat op grote afstand hoorbaar is door mens en dier.

  LET OP: dit mes klapt niet automatisch uit!
  Het MacGyver Survivalmes is ontwikkeld als hardcore functioneel mes om te overleven. Hoe minder dingen er kapot kunnen gaan hoe beter. Daarom klapt dit mes niet automatisch uit met een veersysteem dat veelvuldig gebruik doorgaans niet overleeft. U kunt het mes wel met 1 hand uitklappen door met uw duim op de tuimelaar te drukken en het mes vervolgens open te ‘zwaaien’, waarop het mes direct zal vergrendelen.

  14,95


  Titel: MacGyver Survivalmes | Outdoormes | Zakmes | 22cm
  Prijs: € 14,95
  Productcode: 9200000095488952


   

Dit fantastische multifunctionele survivalmes van MacGyver biedt de veeleisende buitenmens alle noodzakelijkheden en gemakken die hij of zij zich maar kan wensen! Crosslock vergrendeling, een firesteel, een fluitje, een scherp en keihard RVS-lemmet ....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top