Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Lenovo IdeaPad S145 - Laptop - 15 inch


 • Lenovo IdeaPad S145 - Laptop - 15 inch
  Lenovo IdeaPad S145 - Laptop - 15 inch Voor lang werkplezier
  De IdeaPad S145 geeft je met de krachtige AMD-processor langdurig hoge prestaties in een stijlvolle en lichte behuizing. Deze robuuste 15,6'' laptop is perfect om onderweg je alledaagse computerwerk mee te doen en biedt fantastische audio en ruime keuze uit opties voor snelle en veilige gegevensopslag.

  Stampvol ware kracht
  Dankzij de AMD-processor tot A-9 houdt de IdeaPad S145 je altijd bij, wat je ook doet. Daarnaast heb je nog de keuze uit verschillende opties voor veilige opslag, zoals bijvoorbeeld een hybride SSD met vaste schijf. Dat staat garant voor nog snellere responstijden.

  Laat je innerlijke reiziger los
  Met een gewicht vanaf slechts 1,85 kg is de IdeaPad S145 een ideale reisgenoot. Dankzij de smalle beeldschermrand ziet hij er strakker uit en heb je een groter beeldoppervlak. En met keuze uit verschillende kleuren in hoogglans maakt deze betaalbare laptop ook zeker overal een goede indruk.

  Heerlijk geluid, fantastisch beeld
  Kijk je video's, stream je muziek of wil je videochatten? Dankzij kristalheldere Dolby Audio™ heb je met de IdeaPad S145 altijd oorstrelend geluid. En met het 15,6'' ontspiegelde beeldscherm, verkrijgbaar in HD en FHD, is het beeld ook onvergetelijk.

  389


  Titel: Lenovo IdeaPad S145 - Laptop - 15 inch
  Prijs: € 389,00
  Productcode: 9200000122558114


   

Voor lang werkplezier
De IdeaPad S145 geeft je met de krachtige AMD-processor langdurig hoge prestaties in een stijlvolle en lichte behuizing. Deze robuuste 15,6'' laptop is perfect om onderweg je alledaagse computerwerk mee te doen en biedt fantast....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top