Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Leen Bakker Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Tefal So Intensive - Pannenset Ø 24 & 28 cm • Tefal So Intensive - Pannenset Ø 24 & 28 cm

  Tefal So Intensive - Pannenset Ø 24 & 28 cm Deze mooie Tefal So Intensive koekenpannenset uit de nieuwe pannenserie So Intensive is voorzien van de nieuwste Tefal anti-aanbaklaag Titanium Force. De dikke, sterke en duurzame anti-aanbaklaag is van een zeer hoge kwaliteit en 100% veilig (vrij van PFOA). Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig.

  Ook de bekende rode Thermo-Spot van Tefal is vernieuwd. De rode warmte-indicator in het midden van de pan vertelt je nu nog duidelijker wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De cirkel in de rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Hierdoor gaan belangrijke vitamines niet verloren en behoudt het gerecht zijn optimale smaak en textuur. Voor elke dag heerlijk en gezond koken!

  De pannen hebben een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De extra comfortabele soft touch handgreep ligt heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier.

  Door de hoge kwaliteit anti-aanbaklaag, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt de koekenpannen tot 175°C in de oven gebruiken en ze zijn geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, behalve inductie. En ben je klaar met koken, dan kunnen ze ook in de vaatwasmachine worden gereinigd.

  Productvoordelen:
  Deze Tefal pannenset is voorzien van een anti-aanbaklaag.
  Deze Tefal pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie.
  Deze pan kan in de vaatwasser schoon worden gemaakt.

  Op zoek naar een pannenset met twee koekenpannen, maar ook nog een wokpan? Bekijk dan eens de Tefal So Intensive koekenpannenset 3-delig.

  Op zoek naar een Tefal koekenpannenset die wel geschikt is voor inductie? Bekijk dan eens de Tefal Hard Titanium Plus pannenset.

  Productkenmerken van de Tefal So Intensive koekenpannenset:
  De set bestaat uit een koekenpan 24cm en een koekenpan van 28 cm
  Met anti-aanbaklaag
  Geschikt voor in de vaatwasser
  Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie
  De sterke bodem vervormt niet

  45,99


  Titel: Tefal So Intensive - Pannenset Ø 24 & 28 cm
  Prijs: € 45,99
  Productcode: 9200000059063848


   

Deze mooie Tefal So Intensive koekenpannenset uit de nieuwe pannenserie So Intensive is voorzien van de nieuwste Tefal anti-aanbaklaag Titanium Force. De dikke, sterke en duurzame anti-aanbaklaag is van een zeer hoge kwaliteit en 100% veilig (vrij va....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top