Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Hermadix Bangkirai-Olie - 2,5 liter


 • Hermadix Bangkirai-Olie - 2,5 liter
  Hermadix Bangkirai-Olie - 2,5 liter Hermadix Bangkirai Olie voor een natuurlijke uitstraling. De mooie, warme uitstraling van Bangkirai hardhout gaat verloren door weersinvloeden als u het niet op tijd behandelt. Het wordt vuil en grijs en vlonders kunnen gevaarlijk glad worden door aanhechting van algen. De oplossing hiervoor is water gedragen Bangkirai olie, dat geen oplosmiddelen bevat en dus minder milieubelastend is.

  De Bangkirai olie droogt snel, geeft langdurige, waterafstotende bescherming en voorkomt vergrijzing en vervuiling. Het is speciaal ontwikkeld voor vlonders en bruggetjes en andere buiten toepassingen van deze keiharde houtsoort. De bijzondere samenstelling op basis van speciale oliën zorgt voor een goede indringing en hechting; bladderen is uitgesloten. Het natuurlijke karakter en de kleur blijven behouden door deze oliën.
  Wanneer gebruik ik dit product? Hardhouten objecten in de tuin verkleuren onder invloed van wind, zon en regen extreem snel. U kunt dit voorkomen door uw hout te behandelen met Hermadix Bangkirai-olie. Deze olie geeft jarenlange bescherming. De kleur in de olie zorgt voor UV bescherming. Bangkirai-olie is vochtregulerend. Bangkirai-olie is makkelijk te verwerken en sneldrogend. Een mens- en milieuvriendelijk product dat vervuiling en vergrijzing tegengaat en geen nare verflucht heeft.
  Ter bescherming en verfraaiing van bv. uw Bangkirai houten vlonders, schuttingen, pergola’s en plantenbakken Dringt diep door in het hout Vochtregulerend Bladdert niet Geeft uw Bangkirai hout duurzame bescherming Voor een matte natuurlijke uitstraling Een milieubewuste keuze; niet schadelijk voor mens, dier en plant Hoe breng ik Hermadix Bangkirai-olie aan? Op een kale of nieuwe ondergrond. Zorg ervoor dat uw Bangkirai hout schoon is en verwijder vuil, vet en stof.
  Aanbrengen kan met een platte kwast en/of beitsroller of elektrische verfspuit.
  De voordelen van Hermadix Bangkirai-olie: Beitst makkelijk zonder veel weerstand Vochtregulerend Goede dekking Mat Op basis van natuurlijke olieën en watergedragen Geen nare verflucht en oplosmiddelvrij Handen wassen met water en zeep Het rendement Het theoretisch rendement is tussen de 8-10 m2 per liter. Het praktisch rendement is afhankelijk van de structuur en de zuiging van de ondergrond, het gebruikte gereedschap en de omstandigheden bij het aanbrengen van de olie.
  Tips & tricks: Voor gebruik goed roeren. Aanbrengen met een platte kwast of beitsroller Niet verdunnen Heb je geknoeid? Maak het gelijk schoon met een vochtige doek met warm water. Het gebruikte gereedschap kun je ook reinigen met warm water. Als je klaar bent met beitsen, sluit het blik goed af en keer het blik om alvorens je het wegzet Vorstvrij bewaren. In een goed afgesloten verpakking, op een droge plaats bewaard, bij een temperatuur van 10 °C tot 25 °C

  27


  Titel: Hermadix Bangkirai-Olie - 2,5 liter
  Prijs: € 27,00
  Productcode: 9200000010393414


   

Hermadix Bangkirai Olie voor een natuurlijke uitstraling. De mooie, warme uitstraling van Bangkirai hardhout gaat verloren door weersinvloeden als u het niet op tijd behandelt. Het wordt vuil en grijs en vlonders kunnen gevaarlijk glad worden door aa....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top