Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Biddinghuizen
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Catsan Smart Pack Kattenbakvulling - 2 x 4 L



 • Catsan Smart Pack Kattenbakvulling - 2 x 4 L

  Catsan Smart Pack Kattenbakvulling - 2 x 4 L Catsan Smartpack is de eerste kantenklare verpakking voor de kattenbak met de populaire absorberende Hygiene Plus korrels.

  Katten houden van hygiëne en frisheid
  Alleen wanneer alles aangenaam schoon is, voelen katten zich bij je thuis pas echt goed in hun vel. Ook een schoon toilet hoort hierbij. Want katten hebben van nature een bijzonder goede reukzin, waardoor ze geuren, zowel aangenaam als onaangenaam, veel sterker waarnemen dan mensen. Kattenurine is op zich geurloos, maar bij blootstelling aan lucht wordt het afgebroken door bacteriën en zal de bekende ammoniakgeur ontstaan. Het is daarom belangrijk dat urine snel wordt opgenomen en geurtjes worden ingesloten om deze geur te voorkomen. Het laatste wat je wil is dat je kat de kattenbak na een aantal plasjes gaat vermijden omdat hij vies is! Daarom is er Catsan Smart Pack, de eerste kantenklare verpakking dat zorgt voor een aangenaam ruikende, droge én schone kattenbak die perfect aansluit op de strenge hygiënische eisen van uw kat.

  Dankzij zijn unieke vormgeving kan je de Smart Pack heel gemakkelijk over de randen van vrijwel elke kattenbak rollen en met elastiek vastzetten.De Catsan Smart Pack bestaat uit een combinatie van Hygiëne Plus korrels en een super absorberende kernlaag. Deze kernlaag absorbeert de urine, zet deze om in een gel en houdt deze vast voor een perfecte hygiëne. Hygiëne Plus bestaat uit fijne poreuze mineraalkorrels van kwartszand en kalk die vocht absorberen als een spons. Deze unieke eigenschap voorkomen de vorming van geurtjes tot wel 3x effectiever dan standaard niet klontvormende kattenbakvullingen.

  Unieke eigenschappen:
  3x effectiever in voorkomen van geuren. Absorbeert geurtjes voordat het verspreidt Altijd een schone en droge kattenbak Schoonmaken is verleden tijd
  Na 710 dagen (afhankelijk van gebruik) kan je de Smart Pack™ eenvoudig zonder knoeien in zijn geheel uit de kattenbak halen. Trek de randen naar elkaar toe, knoop het dicht en gooi de pack bij het afval. Catsan, expert in kattenhygiëne

  Alle Catsan producten bieden optimale bescherming tegen geurtjes dankzij hoogwaardige bestanddelen en een unieke samenstelling, die voortdurend wetenschappelijk wordt getest. Catsan is beschikbaar in zowel klontvormende als nietklontvormende kattenbakvulling.

  9,99 9,99


  Titel: Catsan Smart Pack Kattenbakvulling - 2 x 4 L
  Prijs: € 9,99
  Productcode: 9200000012515637


   





Catsan Smartpack is de eerste kantenklare verpakking voor de kattenbak met de populaire absorberende Hygiene Plus korrels.

Katten houden van hygiëne en frisheid
Alleen wanneer alles aangenaam schoon is, voelen katten zich bij je thuis pas echt g....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top