Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Manta Sleep Mask - slaapmasker - 100% verduisteren


 • Manta Sleep Mask - slaapmasker - 100% verduisteren
  Manta Sleep Mask - slaapmasker - 100% verduisteren Het Manta Sleep Mask garandeert 100% duisternis, geen druk op de ogen (je kunt ze gewoon openen) en extreem comfort. Vanaf nu kun je in elke positie en op elke plek in complete duisternis slapen, zonder het gevoel dat je een slaapmasker draagt.

  Alleen in absolute duisternis is je nachtrust optimaal en word je uitgerust wakker. Teveel licht tijdens het slapen is een belangrijke verborgen oorzaak van slaapproblemen en vermoeidheidsklachten. Zelfs een heel klein beetje licht vindt – dwars door je oogleden – haar weg naar je hersenen. Dit zorgt ervoor dat de aanmaak van het slaaphormoon melatonine geremd wordt en je slaapkwaliteit niet optimaal is.

  Het Manta Sleep Mask garandeert deze 100% duisternis, op elke plek en op elk moment van de dag. De ‘eye covers’ en de band kun je heel eenvoudig afstellen, zodat de pasvorm optimaal is voor jouw gezicht. Hierdoor is de verduistering optimaal, zelfs als het buiten klaarlicht is. Het Manta Sleep Mask is dan ook een uitstekende investering voor een optimale slaapkwaliteit.

  Het Manta slaapmasker is ontwikkeld om haar gebruikers ultiem comfort te bieden. De materialen zijn super zacht, ademend en duurzaam. Bovendien wordt er geen druk uitgeoefend op je gezicht of op je ogen. De ‘eye covers’ zorgen ervoor dat je je ogen gewoon kunt openen als je het slaapmasker draagt. Het Manta Sleep Mask is bovendien geschikt voor elke slaappositie, of je nu op je rug, zij of buik ligt.

  Het Manta Sleep Mask is perfect voor mensen die hun slaapkwaliteit een grote boost willen geven. Ook voor reizigers, werknemers met onregelmatige uren en ‘powernappers’ is het slaapmasker van Manta een uitkomst. Het Manta Sleep Mask betekent simpelweg op elk moment van de dag in volledige duisternis kunnen slapen, zonder het gevoel dat je een slaapmasker draagt.

  Een vervelende eigenschap van veel slaapmaskers is dat ze al snel niet meer optimaal zijn. Het elastiek verliest zijn rek en het masker verliest zijn vorm. Bij het Manta Sleep Mask is dit niet het geval. Er is bewust gekozen voor kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen. Met andere woorden: bij normaal gebruik kun je er jaren mee vooruit.

  De meeste slaapmaskers oefenen druk uit op de ogen en oogleden. Dit zorgt direct na het dragen vaak voor geïrriteerde oogleden en slechter zicht. De holle ‘eye-covers’ van het Manta Sleep Mask oefenen geen enkele druk uit op de ogen. Je kunt je ogen zonder problemen openen op elk moment dat je wilt en er ontstaat geen irritatie.

  Het Manta Sleep Mask is verduisterend en comfortabel in elke slaappositie. Dit komt onder andere door de ‘eye-covers’ die taps toelopen en de hoofdband van superzacht katoenvelours, waardoor je geen ongemak voelt aan je oren, gezicht en hoofd.

  Het Manta Sleep Mask (zowel de band als de eye-covers) kan in de wasmachine worden gewassen. Hierbij gelden de volgende instructies: de ‘eye covers’ en de band los in het bijgeleverde netje/tasje stoppen en koud wassen. Vervolgens plat drogen en niet strijken.

  42,25


  Titel: Manta Sleep Mask - slaapmasker - 100% verduisteren
  Prijs: € 42,25
  Productcode: 9200000120390569


   

Het Manta Sleep Mask garandeert 100% duisternis, geen druk op de ogen (je kunt ze gewoon openen) en extreem comfort. Vanaf nu kun je in elke positie en op elke plek in complete duisternis slapen, zonder het gevoel dat je een slaapmasker draagt.

A....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top