Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Handig Meer handig ->
uitgelicht Alle produkten ->
bezoek ook eens

Flexa Powerdek Muurverf - Muren & Plafonds - Stral • Flexa Powerdek Muurverf - Muren & Plafonds - Stralend Wit - 10 liter

  Flexa Powerdek Muurverf - Muren & Plafonds - S Flexa Powerdek Muren en Plafonds is een vochtregulerende en goed dekkende waterverdunbare matte muurverf voor binnen en daarnaast uitermate geschikt om op plafonds te gebruiken.

  Waarvoor is dit product geschikt?
  Flexa Powerdek Muren en Plafonds is uitermate geschikt voor het schilderen van je muren en plafonds binnenshuis. Deze verf is onder meer geschikt voor verschillende soorten ondergrond muren en plafonds binnen zoals baksteen, papierbehang, hard- en zachtboard, gipskarton, latex muurverf en schoon metselwerk.

  De voordelen van Flexa Powerdek Muren en Plafonds:
  Vochtregulerend
  Extra dekkracht

  Belangrijke specificaties:
  • Mat uiterlijk
  • Met water te verdunnen
  • Droogtijd gemiddeld per laag 6 uur bij 20 °C

  Rendement:
  Circa 10 m² per liter. Applicatiemethode en structuur van de ondergrond beïnvloeden het rendement.

  Hoe breng ik Flexa Powerdek Muren en Plafonds aan?
  • Voorbehandeling:
  Gebruik voor een nog duurzamer eindresultaat Alabastine Voorstrijk. Zo voorkom je dat muren teveel muurverf opzuigen en het zorgt voor een betere dekking en hechting van de muurverf. Breng een dekkende laag voorstrijk aan met een roller. De randen kun je het beste vooraf doen met een acrylkwast. Laat de laag voorstrijk ongeveer 4 uur drogen en doorharden voordat je daarna de muurverf aanbrengt.

  • Muurverf aanbrengen:
  Als de voorstrijk goed gedroogd is, kun je beginnen met de eerste laag Flexa Powerdek Muren en Plafonds. Voor een mooi dekkend en egaal resultaat kun je het beste twee lagen aanbrengen. Begin ook hier bij de randen met een kwast en schilder daarna de grote vlakken met een vachtroller. Breng 2 tot 3 banen aan in verticale richting, verdeel deze vervolgens in horizontale richting en rol tot slot in één richting verticaal na. De droogtijd tussen de lagen is ongeveer 6 uur bij 20 graden. Reinig na afloop je gereedschap met water. Breng eventuele verfresten bij een verzamelpunt voor klein chemisch afval.

  Bewaaradvies
  Flexa Powerdek Muren en Plafonds kun je tenminste één jaar op een vorstvrije plaats bewaren in een ongeopende verpakking.

  38,95


  Titel: Flexa Powerdek Muurverf - Muren & Plafonds - S
  Prijs: € 38,95
  Productcode: 9200000010563045


   

Flexa Powerdek Muren en Plafonds is een vochtregulerende en goed dekkende waterverdunbare matte muurverf voor binnen en daarnaast uitermate geschikt om op plafonds te gebruiken.

Waarvoor is dit product geschikt?
Flexa Powerdek Muren en Plafonds i....

Meer informatie & prijzen en aanbieders tonen

zoeken bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top