AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Biddinghuizen
Top 10
BOL.com Alle producten ->
Hema Alle producten ->
Lidl Alle producten ->
Handig Meer handig ->
bezoek ook eens

Canon EOS 4000D - Body - Zwart


 • Canon EOS 4000D - Body - Zwart
  Canon EOS 4000D - Body - Zwart Maak gemakkelijk en intuïtief opnamen vol kleur, details en prachtige achtergrondvervaging, en deel jouw verhalen op een unieke manier.

  Ontdek de EOS 4000D met Hattie Newman

  Setontwerper Hattie Newman vertelt hoe zij met fotografie haar inspiratie uit het dagelijks leven haalt en daar kunst van maakt.

  Vertel jouw verhaal met je DSLR en onderscheid jezelf van anderen

  Je eigen unieke verhalen creëren met foto's van DSLR-kwaliteit en Full HD-video's is eenvoudiger dan je denkt met de 18 Megapixel EOS 4000D. Via Wi-Fi* en de Canon Camera Connect-app kun je opnamen op afstand direct delen via je compatibele smartphone.

  Geweldige foto's, hoogwaardige video's

  Maak eenvoudig prachtige foto's met natuurlijke achtergrondvervaging, zelfs bij slechte lichtomstandigheden, met een 18 Megapixel-sensor die tot 19x meer oppervlak heeft dan veel smartphones.

  Breng je verhalen tot leven

  Maak van de momenten waarop de inspiratie toeslaat creatieve films in Full HD of gebruik Video snapshot om de hoogtepunten van je dag vast te leggen.

  Opnamen op afstand delen op sociale media

  Zet je foto's en video's direct over naar je smartphone of tablet en deel ze eenvoudig op sociale media of maak een back-up in de cloud met irista. Maak opnamen op afstand met Wi-Fi* en de Canon Connect-app.

  Moeiteloze creativiteit

  Gewoon 'mikken & klikken' voor de beste resultaten met Scene Intelligent Auto. Maak Live View-opnamen met de modus Creative Auto en voeg unieke afwerkingen toe met creatieve filters.

  Leren tijdens het opnemen

  Profiteer van eenvoudige uitleg over DSLR-fotografie met de Photo Companion-app van Canon (voor Android en iOS). Voeg lenzen en accessoires toe en kies voor handmatige bediening als je er klaar voor bent.

  Met vaste hand opnamen maken

  Leg het moment vast zoals jij je het herinnert met een nauwkeurige automatische scherpstelling, 3 beelden per seconde en DIGIC 4+. Kadreer je foto's eenvoudig met de optische zoeker en bekijk resultaten op een 6,8 cm LCD-scherm.

  299,95


  Titel: Canon EOS 4000D - Body - Zwart
  Prijs: € 299,95
  Productcode: 9200000092977237


   

Maak gemakkelijk en intuïtief opnamen vol kleur, details en prachtige achtergrondvervaging, en deel jouw verhalen op een unieke manier.

Ontdek de EOS 4000D met Hattie Newman

Setontwerper Hattie Newman vertelt hoe zij met fotografie haar inspira....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
winkelonderdelen
twitter facebook rss top