Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Turtle Beach Recon 70P Gaming Headset - Zwart - PS


 • Turtle Beach Recon 70P Gaming Headset - Zwart - PS
  Turtle Beach Recon 70P Gaming Headset - Zwart - PS Haal je volgende victory, je nieuwste prestatie en nog veel meer binnen met de TURTLE BEACH® RECON 70 gamingheadset voor PS4™ Pro, PS4™ en PS5™. De headset heeft het nieuwste lichtgewicht en comfortabele headsetontwerp van Turtle Beach voor urenlang gameplezier, met eersteklas 40 mm-speakers en premium kussens over het oor van synthetisch leer, waarmee je alle heldere hoge en supervette lage geluiden kunt horen en ruis kunt blokkeren. De beroemde en sterk gevoelige microfoon van Turtle Beach zorgt ervoor dat je duidelijk hoorbaar bent en kan eenvoudig omhoog worden geklapt om te dempen. Daarnaast is de headset door zijn veelzijdige 3,5 mm-aansluiting perfect om te schakelen tussen PlayStation® en Xbox One-controllers, Nintendo Switch, pc en compatibele mobiele apparaten.
  Functieoverzicht:
  Lichtgewicht comfort - Het lichtgewicht ontwerp van de headset zorgt voor allesomvattend comfort tijdens urenlange gamesessies, met de gewatteerde hoofdband en oorkussens. 40 mm-speakers van topkwaliteit - Superieure 40 mm-speakers over het oor leveren geweldig geluid, zodat je elke heldere hoge toon en supervette lage toon hoort. Opklapbare microfoon - De beroemde, sterk gevoelige microfoon van Turtle Beach die je stem luid en duidelijk oppikt, om ervoor te zorgen dat je commando's altijd goed hoorbaar zijn. Daarnaast kun je de microfoon opklappen om hem te dempen en valt hij in het ontwerp van de headset. Eersteklas oorkussens - De met synthetisch leer omwikkelde oorkussens bieden extra comfort, verbeterde basrespons en betere geluidsisolatie. Compatibel met meerdere platformen - Ontworpen voor PS4™ Pro, PS4™ en PS5™ controllers met een 3,5 mm-stekker. Werkt ook met Xbox One™, Nintendo Switch™, pc en mobiele apparaten met een 3,5 mm-aansluiting.

  27,99


  Titel: Turtle Beach Recon 70P Gaming Headset - Zwart - PS
  Prijs: € 27,99
  Productcode: 9200000106548530


   

Haal je volgende victory, je nieuwste prestatie en nog veel meer binnen met de TURTLE BEACH® RECON 70 gamingheadset voor PS4™ Pro, PS4™ en PS5™. De headset heeft het nieuwste lichtgewicht en comfortabele headsetontwerp van Turtle Beach voor urenlang....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top