Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Tefal So Intensive Koekenpan - Ø 20 cm


 • Tefal So Intensive Koekenpan - Ø 20 cm
  Tefal So Intensive Koekenpan - Ø 20 cm De Tefal So Intensive koekenpan is voorzien van de nieuwste Tefal anti-aanbaklaag Titanium Force. De dikke, sterke en duurzame anti-aanbaklaag is van een zeer hoge kwaliteit en 100% veilig (vrij van PFOA). Tijdens het bakken heb je geen boter of olie meer nodig.
  Ook de bekende rode Thermo-Spot van Tefal is vernieuwd. De rode warmte-indicator in het midden van de pan vertelt je nu nog duidelijker wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De cirkel in de rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Hierdoor gaan belangrijke vitamines niet verloren en behoudt het gerecht zijn optimale smaak en textuur. Voor elke dag heerlijk en gezond koken!

  De koekenpan heeft een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De extra comfortabele soft touch handgreep ligt heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier.
  Door de hoge kwaliteit anti-aanbaklaag, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt de koekenpan tot 175°C in de oven gebruiken en hij is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, behalve inductie. En ben je klaar met koken, dan kan de pan ook in de vaatwasmachine worden gereinigd.
  Onze Tefal Product Specialist adviseert: Deze koekenpan heeft een diameter van 20 cm. Dit is kleiner dan de gemiddelde koekenpan met een diameter van 28cm.
  Productvoordelen: Deze mooie Tefal koekenpan uit de nieuwe pannenserie So Intensive is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, behalve inductie. De koekenpan kan in de vaatwasser schoongemaakt worden. De koekenpan heeft een sterke rvs bodem. Bevat een duurzame anti-aanbaklaag vrij van PFOA. De rode warmte-indicator geeft aan wanneer de pan warm genoeg is om te beginnen met bakken.
  Productkenmerken van de Tefal So Intensive koekenpan: Rvs bodem Soft touch handgreep Geschikt voor alle warmtebronnen, maar niet voor inductie Geschikt voor in de vaatwasser

  18,29


  Titel: Tefal So Intensive Koekenpan - Ø 20 cm
  Prijs: € 18,29
  Productcode: 9200000055623058


   

De Tefal So Intensive koekenpan is voorzien van de nieuwste Tefal anti-aanbaklaag Titanium Force. De dikke, sterke en duurzame anti-aanbaklaag is van een zeer hoge kwaliteit en 100% veilig (vrij van PFOA). Tijdens het bakken heb je geen boter of ol....

zoeken
zoeken BOL.Com
Bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top