Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Tefal So Intensive - Wokpan Ø 28 cm


 • Tefal So Intensive - Wokpan Ø 28 cm
  Tefal So Intensive - Wokpan Ø 28 cm Deze mooie Tefal So Intensive Wokpan uit de nieuwe pannenserie So Intensive is voorzien van de nieuwste Tefal anti-aanbaklaag Titanium Force. De dikke, sterke en duurzame anti-aanbaklaag is van een zeer hoge kwaliteit en 100% veilig (vrij van PFOA). Tijdens het wokken heb je geen boter of olie meer nodig.

  Ook de bekende rode Thermo-Spot van Tefal is vernieuwd. De rode warmte-indicator in het midden van de pan vertelt je nu nog duidelijker wanneer de pan de ideale baktemperatuur heeft bereikt. De cirkel in de rode stip kleurt op dat moment namelijk effen rood zodat je precies weet wanneer je kunt beginnen met bakken. Hierdoor gaan belangrijke vitamines niet verloren en behoudt het gerecht zijn optimale smaak en textuur. Voor elke dag heerlijk en gezond koken!

  Door de hoge rand en de bolle vormgeving is de wokpan ideaal voor het snel roerbakken van groenten, vlees en vis. De wokpan heeft een sterke bodem die niet vervormt en ervoor zorgt dat de warmte gelijkmatig over de hele bodem wordt verspreid. Hierdoor heb je altijd een mooi egaal bakresultaat. De extra comfortabele soft touch handgreep ligt heel prettig in de hand en zorgt daarmee voor optimaal kookplezier.

  Door de hoge kwaliteit anti-aanbaklaag, is het schoonmaken van de pan meer dan eenvoudig. Je kunt de wokpan tot 175°C in de oven gebruiken en hij is geschikt voor gebruik op alle warmtebronnen, behalve inductie. En ben je klaar met koken, dan kan de pan ook in de vaatwasmachine worden gereinigd.

  Productvoordelen:
  Geschikt voor alle warmtebronnen, behalve inductie.
  Deze Tefal koekenpan heeft een sterke en duurzame Tefal anti-aanbaklaag waardoor je geen boter of olie nodig hebt tijdens het bakken.
  De rode Thermo-Spot geeft de ideale baktemperatuur aan voor een optimaal behoud van smaak en textuur.

  Productkenmerken van de Tefal So Intensive Wokpan:
  - Zeer sterke vormvaste bodem, voor een egale warmteverspreiding over de totale bodem
  - Extra comfortabele handgreep met soft touch
  - Snel schoon door de hoge kwaliteit Tefal anti-aanbaklaag
  - 100% veilig, vrij van PFOA
  - Krasbestendige geëmailleerde buitenzijde
  - Ideaal voor het snel roerbakken van groenten, vlees en vis

  29,95


  Titel: Tefal So Intensive - Wokpan Ø 28 cm
  Prijs: € 29,95
  Productcode: 9200000055623066


   

Deze mooie Tefal So Intensive Wokpan uit de nieuwe pannenserie So Intensive is voorzien van de nieuwste Tefal anti-aanbaklaag Titanium Force. De dikke, sterke en duurzame anti-aanbaklaag is van een zeer hoge kwaliteit en 100% veilig (vrij van PFOA). ....

zoeken
zoeken bol.com
bol.com
Lekker winkelen zonder zorgen - Gratis verzending en retour
Wehkamp
winkelonderdelen
twitter facebook rss top